Yee Mee Sizzling dan saya.

Assalamulaikum rakan-rakan seluruh pelusuk alam.

Terajin pula nak update pagi-pagi ni kan so teruskan usaha mengupdate sebelum kemalasan melanda diri ini.

Aku pun tak tahu, sindrom apa yang melanda diriku, tiap kali AEON  mesti makan kat food court dan mesti nak makan yee mee sizzling. Memang tak pandang makanan lain walaupun ada kepsi, Johnny dan macam-macam. Tak kisahlah kalau just window shopping je ke AEON tapi stay nak makan yee mee sizzling, Entah apa ubat pun aku tak tahu buat aku nakkk je makan benda tu haha. Maybe sebab sedappp di tambah dengan cili with kicap..meleleh air hidung tapi tu memang nikmatlah..


AEON mana tu?? mana boleh bagitahu, kang ada paparazi skodeng aku date kat mana hahaha..

Suka tau sebab ayamnya banyak, kuahnya sedap.


AKu bukan jenis setiap ada yee mee sizzling semua nak melantak tapi yang ni memang sedap tu pasal tak jemu-jemu nak makan haahaha..dah kisahlah ada orang nak belanja kepsi tapi nak juga makan yee mee ni..tolak kepsi tu jejauh..sebab kepsi ada di mana-mana tapi yee mee sedap ni ada kat AEON.....
mengikut tekak aku memanglah sangat sedap, tekak korang aku tak tahu ler ye. Bila tengok gambar ni rasa nak makan la pula tetiba laporr je...padahal nak diet tapi asyik nak makan jee..acane ni?


Wajah happy dapat makan yee mee sizzling..ye ye ye ye..nanti next week kita makan yee mee sizzling lagi ye. Bye!







Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
8 Comments for "Yee Mee Sizzling dan saya."

kat giant gombak pon best jugak yee mee sizzling dia..siap ada sos putih lg...nyum nyum

me too love n like..like..like yee mee sizzling..plus milo panas or laici suam..

ala, saya pun suka jugak sizzling yee mee nih.. xkan xleh bgtau kot aeon mana??? heheh

Salam kenalan.. #9316

http://makcikmun.blogspot.com/

walaweh..sdapnye..slalu mkn kt foodcourt giant s.alam...mmg la sedap..banyak..pekat n likat..mmg terangkat la mkn..hihi

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top