Monday, December 10, 2012

Yee Mee Sizzling dan saya.

Assalamulaikum rakan-rakan seluruh pelusuk alam.

Terajin pula nak update pagi-pagi ni kan so teruskan usaha mengupdate sebelum kemalasan melanda diri ini.

Aku pun tak tahu, sindrom apa yang melanda diriku, tiap kali AEON  mesti makan kat food court dan mesti nak makan yee mee sizzling. Memang tak pandang makanan lain walaupun ada kepsi, Johnny dan macam-macam. Tak kisahlah kalau just window shopping je ke AEON tapi stay nak makan yee mee sizzling, Entah apa ubat pun aku tak tahu buat aku nakkk je makan benda tu haha. Maybe sebab sedappp di tambah dengan cili with kicap..meleleh air hidung tapi tu memang nikmatlah..


AEON mana tu?? mana boleh bagitahu, kang ada paparazi skodeng aku date kat mana hahaha..

Suka tau sebab ayamnya banyak, kuahnya sedap.


AKu bukan jenis setiap ada yee mee sizzling semua nak melantak tapi yang ni memang sedap tu pasal tak jemu-jemu nak makan haahaha..dah kisahlah ada orang nak belanja kepsi tapi nak juga makan yee mee ni..tolak kepsi tu jejauh..sebab kepsi ada di mana-mana tapi yee mee sedap ni ada kat AEON.....
mengikut tekak aku memanglah sangat sedap, tekak korang aku tak tahu ler ye. Bila tengok gambar ni rasa nak makan la pula tetiba laporr je...padahal nak diet tapi asyik nak makan jee..acane ni?


Wajah happy dapat makan yee mee sizzling..ye ye ye ye..nanti next week kita makan yee mee sizzling lagi ye. Bye!







8 comments:

  1. kat giant gombak pon best jugak yee mee sizzling dia..siap ada sos putih lg...nyum nyum

    ReplyDelete
  2. me too love n like..like..like yee mee sizzling..plus milo panas or laici suam..

    ReplyDelete
  3. ala, saya pun suka jugak sizzling yee mee nih.. xkan xleh bgtau kot aeon mana??? heheh

    ReplyDelete
  4. Salam kenalan.. #9316

    http://makcikmun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. walaweh..sdapnye..slalu mkn kt foodcourt giant s.alam...mmg la sedap..banyak..pekat n likat..mmg terangkat la mkn..hihi

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.