Hasil Voucher Buku 1 Malaysia.

Assalamualaikum , selamat hujung minggu warga Malaysia dan luar Malaysia juga. Hari tu sebuk update voucher buku 1 Malaysia tapi sekarang ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Merembat 2 botol Perfumes Kecintaan.

Assalamualaikum, Agak kebosanan sekarang kerana terperap di bilik je. Jadi terasa nak update blog untuk menghiburkan hati. Kali ni nak sh...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Mood Baru Semester Baru.

Assalamualaikum semua, Selamat hari Sabtu. Hari ni cuti. Yeahh! so lepak je kat bilik sambil mengemas apa yang patut. Kuliah pun 3 kali se...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dah mula packing barang.

Assalamualaikum, Apa khabar semua? rindu kat aku yer? Hari-hari starker tapi tak update-update. Sebenarnya, tak ada benda menarik nak up ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 133 : Membuat Tab Menu Mudah ( No edit html )

Assalamualikum semua, Selamat hari jumaat yang berbahagia. Kali ni nak tunaikan permintaan reader yang inginkan tab menu mudah yang tak pe...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

HTC Rhyme Buah Hatiku.

Assalamualikum semua, Hari ini nak tunaikan janji kongsi gadget kesayangan terbaru. Dulu ada berkira-kira nak beli new handphone idaman. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 132 : Meletakkan background pada blog ( Cara 2 )

Assalamualaikum, Bertemu kembali di slot tutorial bersama cikgu Nurfarah. Kali ni nak ajar korang yang GAGAL membuat tutorial ini : Me...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ke mana Cik Farah hilang?

Assalamualaikum semua. Lama giler tak update blog. Dah pencen? no no no! sebab masih sayang pada blog buruk ni lagi. Sorry sangat sebab t...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Sangat Busy

Sangat Busy

Sorry my reader, sangat busy..nanti komen akan di publish :)
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top