Tempahan Template dari Deja Vu Dihatiku II

Assalamualaikum, Sangat busy sekarang ni, sampai tak sempat nak update blog, blog dah berhabuk-habuk dah. Template terbari dari Blog Dej...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 138 : Buang empty sidebar.

Assalamualaikum, Hari ni online guna lappy lama, jangan buat hal lagi sudah. Kena belai-belai sikit baru dia manja. Ok kali ni nak bagi tu...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Result Semester ini.

Assalamualaikumn.. Semalam berpusu-pusu kawan-kawan seperjuangan yang excited nak tengok result. Alhamdulilah kepada yang mendapat result ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Best ke Blackberry

Amalan tahunan adalah menukar HP baru. Memang amalan tahunan pun. Dapat green light daripada ayah for new HP. Tapi tengah mimpikan blackbe...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

English Cotton.

Assalamualaikum semua. Hari ni result master keluar, alhamdulilah. Harap boleh tukar dari pinjaman ke biasiswa. So usaha kena gigih ler..K...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Doodle Pertamaku

Assalamualaikum, Nak tunjuk cket hasil tangan yang baru cuba conteng-conteng melukis doodle. Sebelum ni ada conteng-conteng juga tapi buru...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top