Senarai Frekuensi Radio Malaysia.

Assalamualaikum dan selamat pagi. Nak dengar radio pagi-pagi? malam-malam? siang-malam? jom cari  frekuensi radio di sini. #from googl...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Awas si pencuri! si pengotor!

Assalamualaikum. Minggu ni banyak bentul dugaan yang menguji kesabaran. Macam-macam. Ikutkan hati nak bagi penendang je. Nak tendang sia...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ubat malas adalah rajin.

Asalamualaikum. Hari ni update blog kat library. Sebenarnya malas sangat pi library, kalau duduk bilik semestinya asyik nak zzzz je, kerja...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Demam Instagram.

Assalamulaikum. Sekarang adalah demam Instagram. Anda ada Iphone, Ipad, dan Android hp? Kalau ada memakai gadget tersebut. Bolehlah ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tips: Kekalkan kecantikan Brooch.

Assalamualaikum dan selamat malam seluruh alam. Brooch atau keronsang amat cun bila dia bersinar-sinar atau berdiamond tapi sangat terasa ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

New Blogger Interface selamanya?

Assalamualaikum.. Tadi buka blog. Buka dashboard. Terpandangkan new blogger interface, nak back ke old look tapi tak boleh. Sangat sedih...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Oh gadget

Assalamualaikum, hari ni penat uruskan hal gadget. What gadget? Apa-apa jela. Hari ni destinasi pertama adalah ke Maxis KLCC untuk uruskan h...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tempahan daripada R&Z Cosmetics dan Seri Impiana Inn.

Assalamulaikum, Busy sampai tak sempat nak rush buatkan template. Maaf kepada saudari Azzwa sebab lambat nak publish entry ni. Keseluruhan...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Testing

Online with gadget
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jom edit-edit gambar.

 Assalamualaikum dan selamat pagi. Fun memang fun kan..bila dapat edit gambar dengan guna handphone. Cuma guna 1 software dah macam-macam b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Makan-makan di Restoren Nasi Ulam.

Assalamualaikum, Tadaaa semester baru sudah bermula maka persediaan untuk thesis juga bakal membuka tirai baru. Iskk sangat tak boleh nak ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top