Saturday, January 26, 2013

Tempahan pertama 2013: Blog SK Landeh, Kuching Sarawak.

Assalamualaikum w.b.t

Penat mendesign blog ke-3 untuk tahun 2013 tadi dah settle tapi belum finalkan dengan tuan blog lagi hehe..hope sangat tuan blog suka.

Tahun baru 2013 aku bukan kan tirai dengan design blog dari Sarawak iaitu SK Landeh. Blog ni inginkan thema warna purple.

Blog ni dalam proses nak update tentang maklumat sekolah berkenaan. Jom kita tengok design tersebut.



Thema purple, 

Aku cuba untuk nampakkan dia formal tetapi mood ceria.


So, jomlah jenguk-jenguk blog berkenaan. Follow-follow juga ye bagi support kat SK Landeh.


Mau tengok secara real sila ke :



 

2 comments:

  1. Hai! Saya Adila Megasih. Jika mau lebih dekat dengan saya, silahkan kirim email untuk saya :
    adilamegasih@yahoo.co.id

    Blog kamu bagus banget. Aku jadi ingin tahu cara membuat blog sebagus ini :-D

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.