Thursday, February 28, 2013

Jom shopping kat Sahabat Blog.

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Semoga ceria di pagi khamis ni.

Bila shopping online bukan sahaja jimat kos (pengangkutan ) tapi jimat masa juga dan sudah tentu memudahkan anda. Aku pun suka shopping online. Kalau kita keluar shopping lagilah bertambah kos, dengan nak makannya, nak itulah, nak inilah, parking yang mahal macam boleh makan kat Nandos. So alternatif terbaik adalah shop online.

Kali ni aku nak ajak korang memcuci mata sambil shopping kat blog shop yang bestt iaitu Sahabat Online Shop.

Kat situ macam-macam ada dijual. Antaranya ialah telekung kanak-kanak ni.


Cantikkan warna pink lagi tu, sangat ceria colornya. Ada kumbang dan bunga lagi tu. 


Sejadah pun warna pink tau dan di sertakan dengan bag serbaguna.




RM 80 sahaja
pm/sms/viber for more detail 0133097710
like us on facebook >>>
http://www.facebook.com/pages/Sahabat-Online-Shop/466030406772501
Memang sesuai dihadiahkan kepada puteri korang. Masa kecil-kecil la nak ajar solat, kalau dah besar memang liat sikitlah kan. So melentur buluh biar dari rebungnya.
 Mesti puteri korang teruja bila dapat set telekung comel ni. Boleh dijadikan hadiah kepada anak-anak, adik or anak saudara di harijadinya.
selain itu, 
 telekung travel.

Telekung travel ni sangat bagus untuk di bawa jalan-jalan. Tak la nak share kat surau punya telekung. So kita akan rasa lebih selesa. Macam-macam pilihan warna je. Harga sangat berpatutan.

RM 30 
 including postage
Sebenarnya banyak lagi barang-barang yang terdapat di blog shop tu. Pakaian kanak-kanak yang super comel dan pelbagai barangan lain. Jadi jomlah kita shopping kat :

2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.