Saturday, February 23, 2013

Tudung 2U yang terhebat di pasaran.

Assalamualaikum semua.

Sekarang ni banyak sangat penjual tudung secara online dan tak tahu nak pilih mana satu. Kadang-kadang kita pun rasa sangat was-was dengan kualiti dan produk yang dipasarkan tapi aku ada pilihan terbaik untuk korang yang suka shopping tudung.

Tudung2U adalah online shop yang menjual pelbagai tudung yang mengikut trend semasa dengan harga yang berpatutan dan berkualiti.

Antara tudung yang di jual adalah tudung bawal :



Bawal yang siap dijahit dan kerawang, manik di atas kepala. Sangat menarik, cantik di pakai ke mana sahaja.


Bawal plain pun ada. Sangat jelita tauu..


sweet kan.

Di samping itu juga terdapat tudung half moon yang sangat cantikkkkk:



Tudung half moon tribal ni memang tengah in sekarang ni, so cepat sambar satu.


Jenis chifon pun ada tau. Sangat bergaya digayakan ke kuliah, date, santai dan macam-macam lagi.



Ini pun saya suka tau, cantikkan sulaman di atas kepala tu. Nampak lagi bergaya u olls :)




Wooww sangat cantik tau, rasa nak beli semua ni.

Sebenarnya banyak lagi pilihan tudung yang menarik dan cantik, pasti teruja nak beli dan memilikinya. Harga pun sangat berpatutan kan.


Jadi jom kita serbu blogshop ni. Servis terhebat!!


Tapiiii........................................


Khas untuk pembaca blog ini, follower dan kawan-kawan semua ada berita baik untuk anda.  

Anda boleh mendapatkan diskaun sebanyak 15% (anda akan dapat lagi murah dari harga di atas)


dengan menggunakan voucher code ini:

BCN2013


Kalau korang nak beli tudung di Tudung2U boleh guna kod voucher ni. Lepas tu korang akan menikmati 15% diskaun. Harga lagi murah dari harga yang di tawarkan. So cepat rebut peluang ini sebelum 31 Mac 2013. Rugi tau kalau tak rebut peluang ni sebab after ni tak dapat lagi diskaun, kena beli harga asal. Jom cepat shopping.



1 comment:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.