Saturday, March 2, 2013

Jom cantik di D'Qaseh Beauty Home

 Advertise

Assalamualaikum dan selamat hujung minggu.


Wanita memang sangat sinonim dengan kecantikkan. Dah cun mesti nak cun lagi, dah cantik mesti nak de booomm. Semua itu memberi keyakinan diri yang tinggi untuk korang semua.

D'Qaseh Beauty Home menyajikan perkhidmatan dan barangan kecantikan yang sangat berpatutan dan berbaloi untuk digunakan.

Untuk perkhidmatan make-up ada di tawarkan seperti di bawah :

Makeup
Sanding : RM 300.00
Nikah : RM 250.00
Tunang : RM 200.00
Bridemaid : RM 150.00
Dinner : RM 100.00




Makeup Nurul Ain
Cheras Perdana



Nikah


Sanding



Gambar Sebelum Makeup
Selain itu, kalau korang pening fikir nak cari baju untuk nikah dan bertunang serta mini pelamin untuk hari bersejarah korang. D'Qaseh Beauty Home ada menawarkan perkhidmatan berkenaan dengan harga yang sangat berpatutan.

Sewaan Baju
Sanding/Nikah : RM 250 - RM 500
Tunang : RM 200 - RM 300

Mini Pelamin
Nikah/Tunang : RM 450 - RM 700
See? murahkan..kalau kat tempat lain tu beribu ok. So bolehlah bajet untuk benda lain pula kan.
Sebelum nak bergelar raja sehari/bertunang tu mesti korang nak muka bersih, cun melecun kan. Bila pandang terus macam tuan puteri rupawan. So aku suggestkan korang untuk buat rawatan muka dengan rawatan facial. Akan mengembalikan keremajaan kulit korang tu.
Rawatannya sangat berbaloi dan berkualiti :
Facial
Full Normal Facial : RM 45.00
Collagen Mask : RM 15.00
Eye Collagen : RM10.00

Selain itu dalaman juga perlu dijaga, agar cantik luar dan dalam, kulit gebu ibarat telur dikupas. Mata memandang pasti tertawan. 
Mempekenalkan:
MAIXARA C-SENTIAL


Maixara C- Sential
Produk kesihatan terkini
Pertama di Malaysia dengan kandungan 10,000mg per tablet
60 tablet per botol



4 in 1
VITAMIN C + KOLAGEN TALAPIA + GLUTATHIONE 
EKSTRAK STRAWBERRY

Gabungan hebat daripada extrak strawberry, vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. 
Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia yang sangat berkualiti tinggi
Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).


Fungsi utama Maixara C-Sential:
1) Mencerahkan dan mengebukan seluruh badan dgn sekata
2) Melembabkan kulit dan menghaluskan kulit dan seluruh badan
3) Menganjalkan kulit (agen anti oksida dan anti penuaan)
4) Merawat jerawat, mengurangkan jeragat.



Mencantikkan kulit wajah & tubuh anda secara semulajadi
Berkesan dalam tempoh 2-7 hari sahaja


kesannya amat menakjubkan pastinya anda terpegun
Kulit cerah dan berseri, kulit menjadi lembut dan halus. 
Parut jerawat dan jeragat semakin pudar dan muka tidak kusam lagi 
Minum air dengan banyak. 
Sekurangnya 2 ke 3 liter sehari. 





Boleh diambil oleh:
Orang lelaki & perempuan umur 13 tahun ke atas
Ibu menyusu dan Ibu mengandung ( seelok slps 5 bln )
Cara penggunaan: 
1 kotak mengandungi 60 biji tablet Ambil 2 biji slps mkn mlm
Tablet boleh ditelan atau dihisap atau dikunyah sepertui gula gula

Harga Promosi:
RM99.90 Semenanjung Malaysia 
RM104.90 Sabah/ Sarawak






100% Halal dan Selamat, 

Tiada gelatin, 

Produk Bumiputera dari kilang 

bertaraf GMP Muslim.
 
 So, apa lagi jom lah kita mencatikkan diri di D'Qaseh Beauty Home.



Untuk lebih informasi, anda boleh kunjungi :



dan hubungi terus pemiliknya di :



Dapatkan segera 
call/sms 017-3008665 Qaseh
atau



p/s: Bolehlah bincang untuk dapatkan best prices dengan beliau.



3 comments:

  1. terasa macam dah cantik pula bila baca entry ni. hehehehehehe XD

    ReplyDelete
  2. wahhh , jom cantik beramai-ramai :) hehehe

    ReplyDelete
  3. Good Luck!! 4 flat for ur Thesis Farah ^_^

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.