Bagi Kejutan untuk yang Tersayang!

Assalammualaikum.


2 hari lepas, aku dikejutkan dengan suatu bungkusan dari Pos Laju. Dengan tidak sabar meyabar terus membuka bungkusan yang kemas itu. Masa buka dia macam bau harum..harummm sangat..apakah ini??

Buka lagi, ada bubble wrap..lepas tu balut lagi dengan paper..kemas sungguh. Bau makin semerbak..makin tak sabar nak tengok apakah benda itu..dan bukak lagiii..dan .........................

taraaaa!!!





Cantik sungguh bungkusan ini, siap ada reben pink, color kesukaan hati ini, makin bertambah excited ingin tahu lagi..dan dapat card comel ini :


Sudah tentu, aku sangat suka! suka sangat!! Terima kasih :)


Korang nak tengok tak apa benda yang special tu...mari dekat-dekat :)




close up lagi..





Cantik sangat! I love it so much!

Ini adalah coklat daripada CHOC EMPIRE.

Serius aku cakap coklat ni sangat sedap dan cantik, sayang gila nak makan, tapi aroma nya membuatkan aku kena makan juga sebab wangi dan menyelerakan. Of course kena makan bentuk LOVE:

Dah makan sebiji, nak lagi 1, lepas tu nak lagi nak lagi..sedapppp sangat! 
Makan tu tak bolehlah kedekut kenalah share dengan kawan, kawan-kawan aku pun cakap sedap...sukanya, make me happy :)


Choc Empire ni menerima semua jenis bentuk coklat seperti untuk hari jadi, konvocation, perkahwinan, hantaran dan hadiah.

Korang boleh order ikut kehendak korang sama ada nak bentuk apa, tulisan apa. Sangat sesuai bagi hadiah untuk tersayang, korang just contact Choc Empire, bagitahu nak macam mana, bagi alamat dekat orang yang korang nak kasi...dah tentunya orang tu terkejut sebab dapat coklat sedap dan cantik.


Ok, jom cuci mata kat Choc EMpire, serius semua coklat dia cun melecun..

 
Bentuk jambangan bunga, boleh pilih color kesukaan, sesuai untuk hantaran, dan hadiah untuk tersayang.


Hadiah harijadi.


Bagi buah hati korang senyum sampai ke telingga :)

Untuk makan-makan sendiri pun boleh juga, sambil tu boleh letak kat FB or Instagram, kasi kekawan jeles sikit hehehe.



Nak pujuk isteri/gf/bf hehehe..kasi dia senyum lebar lagi.


Ini aku suka, cantikkan :)




Banyak lagi design cantik-cantik, best sangat, tak sanggup nak makan tapi bila dah makan tak boleh nak berhenti hehehe.

Kalau korang nak order, korang tak perlu risau sebab barang dipos dengan kemas dan coklat cantik seperti sediakala, so tak kisahlah kalau nak pos seluruh Malaysia. 

So, apa lagi cepat-cepatlah bagi kejutan pada yang tersayang, mesti senyum sampai ke telingga.


Nak order, nak booking boleh ke :

Facebook Page: Choc Empire
Twitter: Adda Sa'adah

No telifon: 012-9489152 (Adda)


P/s: Boleh contact kat mana-mana korang suka, nak senang SMS or call je.


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Bagi Kejutan untuk yang Tersayang!"

waaa..bestnye dpt choc..cantik dan comel..

wahh......cantek sgt nak mkn...hu3..

bestnya akak dapat cekelat. hehehehehe

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top