Wednesday, April 3, 2013

JERAWAT??? MENGGERUTU??? MUKA BULAN???



Assalamulaikum.

Anda mengalami masalah jerawat? Kulit muka menggerutu? Muka bulan? (bekas-bekas jerawat yang mencacatkan muka)


EPHYRA dpt membantu.. Minuman tinggi anti oksidan dan mampu untuk merawat. Memperbaiki serta mengekalkan kecantikan kulit..







Ephyra mempunyai kandung yang sangat best untuk anda cuba. Antaranya seperti di bawah:



KEBAIKAN EPHYRA:

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab dan sekata
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih dari masalah jerawat
7. Kulit dilindungi kesan kerosakan akibat sinaran matahari





Anda mencari produk kecantikan yang dijamin HALAL dan SELAMAT yang dapat menyelesaikan masalah kulit dengan kualiti terbaik dan harga yg lebih menjimatkan?
EPHYRA Pilihan yang Bijak untuk anda..!
Miliki kulit lebih cerah, gebu & berseri dengan EPHYRA
 







So, anda tak perlu ragu-ragu nak menggunakan produk ni sebab status HALAL nya diperakui oleh Kerajaan Malaysia!


EPHYRA ~ mengandungi kolagen ikan laut dalam yang dihidrolisis secara semulajadi,yang sangat membantu kuasa penyerapan ke dalam kulit lebih pantas dan effektif untuk kesan yang lebih optimum. Digabung dengan 8 agen antioksida yang berkesan untuk melindungi dan memperbaharui, memberikan apa yang diperlukan oleh kulit anda.
Lindungi kulit anda dari masalah kulit dan penuaan, seterusnya serlahkan keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.
Hasilnya – kulit lebih bersih,lebih berseri, lebih halus dan lebih muda! Apa tunggu lagi!Dapatkan EPHYRA anda hari ini! Terbukti Berkesan!



 Kalau anda nak tengok testimoni, ni buktinya, diamalkan sendiri oleh penjual epyhra ni:





**GAMBAR DIATAS ADALAH TESTIMONI SAYA SENDIRI (TUAN BLOG) SEBELUM DAN SELEPAS MENGGUNAKAN EPHYRA SELAMA 5 BULAN. KULIT KUSAM DAN PUCAT TELAH MENJADI LEBIH BERSERI-SERI DENGAN PENGGUNAAN EPHYRA.



Untuk membeli ephyra, boleh hubungi saya melalui:
Telefon/sms/whats app : 012-2265570 (Fara)
Email: kelisalari@ yahoo.com
HARGA: RM 197/ 30 SACHETS (FREE POSTAGE)


http://dl7.glitter-graphics.net/pub/1089/1089407r9iq6lcouz.gif Setiap pembelian akan dapat free gift dari penjual! cepat sebelum terlewat!


P/S: Aku tengok kawan-kawan blogger aku suka makan ephyra ni. Muka mereka cun melecun beb. So apa lagi, cepat-cepatlah order kat akak tu. Gerenti terbaik punya!!



4 comments:

  1. tq so much...setiap pembelian akan dapat free gift special dari saya.

    ReplyDelete
  2. Comelnya Kak Farah ^^ Ilya pun pakai spec jugak tapi skrg dah bukak sbb tak nak nmpak nerd xD Anyways , keep fighting !

    ReplyDelete
  3. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete
  4. knapa saya pkai makin bertmbah erh jerawat...besar2 plak tu...huhuhu...sbb x sesuai ke..??

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.