Friday, April 26, 2013

WNE Closet Pilihan Hati.

Assalamualaikum wbt.


Kesibukan masa membuatkan kita tak ada masa nak pergi shopping ke luar..dengan kerja, tugasan dan kerja rumah berlambak..
Jadi pendekatan paling terbaik adalah shopping online, jimat masa, jimat tenaga dan sangat mudah! tak perlu bersesak-sesak kan..

Sekarang ni memang trend satin cotton and border lace. Memang cun gila la kalau buat baju kurung pahang, moden dan biasa guna satin cotton with lace. So korang nak cari satin cotton and lace yang berkualiti? Jom serbu WNE Closet.




SATIN COTTON

REQUEST BOLEH DIBUAT UNTUK WARNA YANG ANDA INGINKAN SELAIN DI DALAM GAMBAr..
-sangat lembut berbanding english cotton
-senang di'iron' berbnding english cotton
-tidak licin seperti kain satin biasa
-tidak kecut selepas dicuci

RM 90 UNTUK 4 METER



Macam-macam color ada, boleh buat pilihan :)


 



BORDER LACE

 BORDER LACE EXCLUSIVE MAYA SILK FOR HARI RAYA :)
BORDER LACE EXCLUSIVE MAYA SILK MAYA SILK
-REQUEST BOLEH DIBUAT UNTUK WARNA YANG ANDA INGINKAN SELAIN DI DALAM GAMBAR-
-1meter = double layer
-lace yang nipis dan senang diiron
-kualiti tinggi tidak mudah koyak
-sesuai untuk digayakan dengan pelbagai jenis kain

RM35/METER



 Memang tengah trend fesyen lace-lace ni, pasti cunlah kalau korang pakai.

Macam-macam warna lace ada, pilihlah mengikut kesukaan hati anda!




Dah bergaya cun melecun mesti nak kulut cun melecun, putih beseri sesuci embun pagi...so jomlah try produk ini pulak!



PINKISH PRODUCT

DAPATKAN KULIT PUTIH PINK HANYA DENGAN RANGKAIAN
PRODUK PINKISH BEAUTY
HALAL
ADA KELULUSAN KKM
DETAILS PRODUCT NIE BLEH TGK DALAM PAGE
 

FACEBOOK: WNECLOSET




Glutathione Soap,  GOLDEN COLLAGEN GEL, BB CREAM dan Gel glutathione collagen,

 Antara testimoni:





FANTABULOUS SKIN CARE


anda dah ada daily skincare tp still mencari2 product sampingan utk dipakai bg menghilangkan jerawat halus, white head, black head, mengecilkan pori2 terbuka, menggebukan kulit, melicinkan kulit ala2 showwhite gittew??? anda perlukan scrub utk membuang segala kulit mati dan kotoran degil yg lekat dimuka?kami ada PEARL SCRUB utk anda. anda perlukan masker utk menegangkan kulit muka menggebukan muka? kami ada MIRACLE 4 IN 1 MASK. dlm set FANTABULOUS ada scrub n mask yg super awesome.kesan boleh dilihat seawal pertama kali menggunakannya ;) PM US NOW TO ORDER..dpt free berus masker n topeng lg tauuu.. ;) khusus utk mereka yg feeling2 nk jd snow white..ahahaksss mcm iolls laa~~ ;P p/s; after using u will noticed ur face will b much cleaner, the skin tone evened and fairer, the pores shrank and the best part is, ur skin will not be as oily anymore. The skin also feels smooth..baby skin uolls..x nak ker?hik
RM60/set








Banyak lagi produk yang best-best yang perlu korang cuba di WNE Closet.


Like fan page dan PM beliau untuk pembelian dan sebarang pertanyaan :




WNE Closet










2 comments:

  1. hi. i am blogwalking.
    if u wanna be a glampreneur like me,do visit my blog http://nolyanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nice blog..do visit my website..
    www.zurieka.com

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.