Dah tempah baju ke?

Assalamualaikum semua,

Selamat pagi! Bulan 7 ni kita akan meyambut Ramadhan, dan lepas tu raya datang lagi. Jadi apa kata kita prepare awal-awal untuk persiapan hari raya. Tak best tau kalau prepare last minit, kang ada yang tak dapat pakai baju baru hehehe.

Jadi kali ni aku nak ajak korang shopping raya kat online shop yang menyediakan kain pasang dan tudung. So korang tak payahlah bersesak-sesak nak bershopping kat lautan manusia yang bikin pening kepala tu.


Kain pasang ni ada lace sekali. Cun kan..sekarang ni memang tengah in fesyen lace-lace..so cepat rembat satu!


Ini aku suka, cun kan??

Sebenarnya banyak lagi, korang tengoklah kat KOLEKSI CINTA RAFF, pasti jatuh cinta!
Kalau korang nak beli kain cotton + border lace tu pun boleh, nak beli asing-asing pun boleh atau just nak beli border lace pun boleh!
Selain itu, dia ada jual tudung juga, banyak pilihan yang cun-cun dengan harga yang sangat berpatutan! Untuk tudung pulak semua dari material yg high quality dan ade sesetengah tudung brand Nur Kasih, so jom tengok tudung kat bawah ni:

Ini adalah jenis tudung: TUDUNG FULL CUP CORAK

TUDUNG FULL CUP CORAK
 Cantikan, ala-ala Fareeda tapi harga sangat berbaloi.


 TUDUNG JULIANA NURKASIH SAIZ XL
 Tudung ni labuh, cantik. 



TUDUNG SUFIEY NURKASIH SAIZ L



TUDUNG NUHA NURKASIH SAIZ M


Sebenarnya, banyak lagi koleksi tudung dan kain pasang kat online shop beliau. Korang pilih je mana yang disukai. Jangan lupa LIKE sekali fan page tu tau.

Kalau nak tahu detail pasal tudung dan kain pasang tu boleh ke:





Email : koleksicintaraff@gmail.com
h/p no: 0193081825
3 Sila Komen "Dah tempah baju ke?"

wah..santeknya border lace..terjah sekarang jugak! =)

cantik ! tapi dah tempah dah baju, hihi.

akak dah siap rembat kat Jakel & dah hantar buat baju pun.. yelah nak beli readymade size je susah nak jumpa :D

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top