Thursday, May 16, 2013

Hadiahkan tersayang dengan Choc Empire.

Pening ni..pusing..

Sebab tak tahu nak pilih apa untuk hadiahkan yang tersayang.

Apa ye, yang membuatkan orang tersayang terseyum gembira..

Sesuatu yang cantik dan unik..

Bosan pula asyik bagi bunga je..tak bestlah bunga..nampak cantik, wangi dan akhirnya layu..

Tapiiiii kan best kalau dapat something hadiah yang bukan sahaja comel, cantik tapi boleh di makan. Sudah tentu tak membazir kan :)


So apa kata hadiahkan mak, kakak, adik, isteri, girlfriend dan sesiapa sahaja yang tersayang coklat dari Choc Empire. Sudah tentu orang yang dapat hadiah tu terharu dan sangat happy!

Macam-macam colour kesukaan korang boleh pilih..



Bukan sahaja cantik tapi sedap di makan. Yummyy, serius sedap sebab aku dah rasa!!


Cfirm senyum sampai telingga dapat jambangan bunga ni...lepas tu boleh mimpi-mimpi lagi :)


Hari-hari pun boleh bagi Coklat ni kat ibu korang pasti tersenyum riang.



Kawan-kawan yang nak bertunang dan nak kawin..pening fikir apa nak kasi??..hahhh ni mesti lagi best!


Nak buat hantaran kawin, hantaran tunang pun cun sangat ni. Nak bagi jambangan untuk kawan-kawan yang dah konvo pun bagus juga.




Rambang-rambang tak mata korang??


Nak yang lagi best dari gambar di atas??


Nak design sendiri??



Kalau dah jatuh cinta..apa lagi serbulah:

Facebook Page: Choc Empire
Twitter: Adda Sa'adah

No telifon: 012-9489152 (Adda)

P/s: Lepas ni bukan je senyum sampai telingga tapi senyum sampai lena :)



No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.