Saturday, May 11, 2013

Segmen Baru di Blog Cik Nurfarah.

Assalamualaikum.

Lama sungguh tak update blog tentang myself. Asyik iklan je kan.

Ok, terima kasih kepada pelanggan kerana sudi bekerjasama dengan aku. Hope sangat iklan korang dapat sambutan yang boom kebaboommm. Aku hanya tolong iklankan, so lepas tu cara koranglah macam mana nak tarik pelanggan agar barangan/perkhidmatan korang laku.


Untuk next entry, aku nak buka segmen untuk review produk. Produk-produk yang aku review tu adalah produk yang aku pernah pakai seperti perfumes, skin care, kosmetik, gadget dan macam-macam lagi.

Untuk segmen review tu aku akan letak kat tab menu dan aku akan listkan.

Dannn...berita baik untuk korang.

Kalau korang berminat nak join segmen ni pun boleh juga. Cuma kena sponser lah barulah boleh join. Caranya mudah je, just sponser barangan seperti perfumes, skin care, kosmetik dan sebagainya..lepas tu aku akan buat review. Segmen ni bukan macam pakej iklan tau, tak ada banner, tak ada double review...tapi akan disenaraikan dalam MY REVIEW COLLECTION.

Hanya sponser barangan sahaja dan tiada bayaran yang dikenakan hehe..

Dalam entry tu aku review barangan/produk korang beserta dengan link korang untuk promote kedai online korang sekali.

My reader memang suka baca review in hand. Sebab komen dan gambar lebih real.


Tapi tak semua barangan/produk aku terima, bergantung dengan budi bicara aku. Kalau pelik-pelik aku tak terima. Aku nak bagi komen kenalah jujur dan iklan..takkan nak tipu reader.

Sebab apa aku buat segmen ni?

Aku nak share dengan korang brand yang best pernah aku guna, so sekurang-kurangnya korang boleh rujuk untuk beli nanti.

Sebagai panduan kat korang, produk ni best ke tidak.

Lagi satu, kalau kita banyak review barang traffic kita tinggi, hehehe...

Ok bai..

Nanti ada masa aku start review sebabbb iklan  masih banyak yang kena settle.

Kalau berminat tu silalah ke : fara_idola@yahoo.com
Subject kat emel tu tulis : My review Collection


Nanti aku pertimbangkan. Segmen ni memang best! sebab bukan untuk knowledge je tapi untuk sokong korang bisness.






No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.