Tuesday, June 18, 2013

Banyaknya Shawl cantik-cantik.

Assalamualaikum..

Sekarang sangat busy dengan tugasan. Harap dipermudahkan segalanya.

Ok, hari ni nak bercakap tentang shawl yang sangat menawan hati.

Mungkin ramai di luar sana nak cari shawl cun-cun untuk pakai hari-hari tapi tak tahu nak cari shawl yang best dan berkualiti?

Apa kata korang serang TheShawlProject yang memang best untuk korang serbu...macam-macam pilihan ada, sampai terbeliak biji mata nanti nak pilih..sangat berkenan dihati ini :)



Macam-macam corak ada, memang up to date lah. Corak seperti paisley dan tribal.



Serius semua cantik-cantik, berkenan sangat kat corak ala-ala harimau tu..auuummm


Kalau korang nak tahu apa jenis metarial shawl ni??

material shawl seperti chiffon, cotton voile XL shawl dan lycra..

banyak pilihan kan???





Korang tak tahu macam mana nak gaya kan shawl ni??


Usah risau sebab video ada disediakan tentang cara-cara memakai shawl. Mesti best punya!


Nak tengok pilihan dan video??


Jom serbu:


email: theshawlproject@yahoo.com



p/s: ramai yang berpuashati dengan shawl kat The Shawl Project, so apa lagi ditunggu-tunggu jomlah shopping kat sana :)





1 comment:

  1. alamakk..biji mata terbeliak x blh masuk blk dh tgk shawl yg cantik ni..huhu

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.