Kat mana nak cari tudung bawal comel-comel??

Kalau tengok je page ni, jatuh cinta, tengok je mesti jatuh cinta sebab macam-macam pilihan ada.

Nak merah, pink, hijau dan color lain-lain..mesti ada..dan paling rasa jatuh cinta tengok sulaman yang cun tu,


color kelabu.


color oren-koko


putih cream


biru 


semua lawa-lawa belaka. Aku ada sepasang, memang kualiti kain dia terbaik tau! suka!!



lepas tu ada design baru, sulam bunga kat depan tudung macam ni.



huhh memang cun sangatkan.



boleh pakai dengan baju kurung, t shit, blous dan maxi. 



Pelbagai jenis sulaman ada :)
Pelbagai pilihan color ada.
Rasa nak memiliki semua color ni. Cun sangat! jatuh hati tau!
Sulan syiling! cun nya.....nakkkk!!
 
Diriku mengayakan tudung dari Sufya Collection.


1.       Terdapat pelbagai jenis sulam. Sulam frenchknot, sulam safa, sulam syiling
2.       Fesyen terbaru bawal sarung bersulam. Senang nak pakai.
3.       Bawal semua bawal jepun no 1
4.       Labuh menutup dada
5.       Harga dari RM60 – RM90 (ikut jenis sulam)
Nak tau detail, nak tengok koleksi best-best. Jangan malu dan segan ke fan page beliau, Like sekali tau :)





Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Kat mana nak cari tudung bawal comel-comel??"

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top