Saturday, June 8, 2013

Kat mana nak cari tudung bawal comel-comel??

Kalau tengok je page ni, jatuh cinta, tengok je mesti jatuh cinta sebab macam-macam pilihan ada.

Nak merah, pink, hijau dan color lain-lain..mesti ada..dan paling rasa jatuh cinta tengok sulaman yang cun tu,


color kelabu.


color oren-koko


putih cream


biru 


semua lawa-lawa belaka. Aku ada sepasang, memang kualiti kain dia terbaik tau! suka!!



lepas tu ada design baru, sulam bunga kat depan tudung macam ni.



huhh memang cun sangatkan.



boleh pakai dengan baju kurung, t shit, blous dan maxi. 



Pelbagai jenis sulaman ada :)
Pelbagai pilihan color ada.
Rasa nak memiliki semua color ni. Cun sangat! jatuh hati tau!
Sulan syiling! cun nya.....nakkkk!!
 
Diriku mengayakan tudung dari Sufya Collection.


1.       Terdapat pelbagai jenis sulam. Sulam frenchknot, sulam safa, sulam syiling
2.       Fesyen terbaru bawal sarung bersulam. Senang nak pakai.
3.       Bawal semua bawal jepun no 1
4.       Labuh menutup dada
5.       Harga dari RM60 – RM90 (ikut jenis sulam)
Nak tau detail, nak tengok koleksi best-best. Jangan malu dan segan ke fan page beliau, Like sekali tau :)





1 comment:

  1. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak tudung dan shawl2 yang menarik dari HV collection.Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.