Tak tahu nak pilih mana satu?

Assalamualaikum..

Pening kepala sebab memikirkan nak tempah baju apa untuk raya ni.

Tapi hati tiba-tiba tertarik dengan....


Rasa macam bersemangat waja je..serius I suka!



wahh zebra.. I loike! 



Ni kalau letak lace memang cun melecun..



kalau suka dotty and flower. It so cute!



Ni bawal tau, bukan ikan bawal..sekarang tengah masyuk fesyen pasley ni. Cantikkk!!


Corak ni tengah "in" sekarang ni. Cepat sambar!
Ni kalau pakai mesti ayu sangat :)
Sebenarnya aku sendiri rambang mata. Ni hanya sikit je aku tunjuk kat korang..kalau nak tengok full kenalah ke fan page beliau. Macam-macam corak english cotton dengan harga yang sangat berpatutan. Aku server kat luar lagi mahal berbanding kat blog shop ni. SO korang pilihlah cepat-cepat, kang menyesal pula tak pilih..seriusss memang cantik-cantik. Rasa nak beli semua sekali. hehee..
Jom rambangkan mata kat:
onojacotton@gmail.com
P/s: Stock tudung pun dah ada tau..semua cun-cun..cepat rembatt ramai-ramai :)


5 Sila Komen "Tak tahu nak pilih mana satu?"

Cantik cantik. Suka english cotton tu. Hehe

cantik-cantikla cotton sekarang..tpi baju raya da settle..haha.advance tak..

mak aii .cantiknyaa , ni yang kena terjah web dia ni . paling suka corak last sekali tuu . memang nampak ayuu kan . heheheh^^

rambang mata aih..

yang zebra tu unik. mesti alain daripada yang lain.. best2

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top