Tuesday, July 30, 2013

Masih tak ada tudung raya?

Assalamualaikum.

Nak dekat-dekat raya ni mesti korang rungsing nak shopping kan..mesti sesak sampai tak boleh bernafas, silap-silap boleh pengsan.

So masih sempat lagi nak shopping online. Tak payah nak bersesak-sesak dan rasa nak kepengsanan pulak ye.

Aku yakin masih ramai kat luar memang sukaaa pakai tudung bawal sebab tudung bawal ni meyerlahkan kejelitaan dan kemudaan korang.. Kekadang tudung ni juga adalah agen utama untuk korang nampak muda or tua..kang salah pilih tudung orang ingat korang ni nenek bongkok 3 plak hehehe...dan yang pasti koleksi tudung bawal ni memang best sangat.

Jom lah cuci mata dulu, mana tau terbekenan plak bolehlah sambar 1-2-3..semua harga murah-murah dan kualiti kain memang terbaiklahhhh..sebab aku pun pengguna tudung bawal ni :)

 Cun kan color ni, boleh pakai dengan baju kurung..kebarung, kebaya, peplum..pasti mengancam.



 Naik seri tudung dengan sulaman bunga tu..sweet sangatlahhh..


 Pink pink pink   :)




 Dah ada selai mesti nak selai dua lagi kan :)




Harga tudung ni mengikut jenis sulaman..cepat lah beli kang sold out boleh mendatangkan rasa kempunan tau :)



 
Diriku mengayakan tudung dari Sufya Collection.


1.       Terdapat pelbagai jenis sulam. Sulam frenchknot, sulam safa, sulam syiling
2.       Fesyen terbaru bawal sarung bersulam. Senang nak pakai.
3.       Bawal semua bawal jepun no 1
4.       Labuh menutup dada
5.       Harga dari RM60 – RM90 (ikut jenis sulam)
Nak tau detail, nak tengok koleksi best-best. Jangan malu dan segan ke fan page beliau, Like sekali tau :)




4 comments:

  1. saya pn pminat tdung bawal..
    cntik2 tdung nii..

    ReplyDelete
  2. Cantik tudung ni..tapi agak susah nak iron kat bunga-bunganya tu.

    ReplyDelete
  3. cantinyaaa! yg atas sekali tu lawaa

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.