Wednesday, November 27, 2013

Dah lama tak pokpet pokpet dalam blog sendiri.

Assalamualaikum..

Rindu kat blog busuk ni. Nak update macam orang lain juga. Rinduuuuu tapi sebab busy dan malas nak luang masa extra for my blog so macam itulah jawapannya ler...

Sekarang ni aku tengah busy dengan tesis..alhamdulilah beberapa kali turun field work..semua data dah collect dan masuk dalam SPSS..sekarang dalam proses analisis..banyak benda kena study about SPSS..jenis analisis kalau ikutkan kena buat 3 jenis..aduhai sempat ke???..rasa nak pengsannn :(

Berat badan pun dah turun..
Diet tu memangg diet tapi stress tu yang lagi penguatnya..

Ini gambar masa awal pengajian Masterku.

Masa tu pipi kembong macam ikan buntal..
Lagi kembong asyik makan je kejanya hahaha..


Tapi sekarang kg kg sudah berkurangan dan masih 6kg perlu di buang..ikutkan nak buang lagi 10kg tapi nanti tak ideal pula dengan ketinggian dan rangka badan..



Nak kata kurus tu tak lah masih demokkk lagi..masih nak turunkan ni.. Kalaulah lelemak ku boleh di bluetooth kan senang atau tranfer masa money online hahaha..pasti free je aku bagi korang..



Sebenarnya aku stress mengadap benda alah ni..384 responden..yang dapat collect tu dalam 300 something..tengok satu-satu, masukkan data satu-satu..mengadap satu-satu..rasa mata ni berpinar-pinar dan sindrommm hyper tensi macam nak datang je..



Sengaja di kaburkan..letih wehh..rasa nak muntohhh menhadap benda ni.. Doakan aku berjaya ye dan aku boleh viva semester ni dan dapat pointer tinggi untuk my thesis ni.. Risauu weii masa itu emas..



Gambar terbaru..fresh dari ladang untuk reader cik nurfarah..lip lap lip lap lagi tu... I sayang my reader yang hari-hari sudi melawat blog yang tak seberapa ni..



I nak kurus macam gini..baru sepadan dengan orang kat sebelah tu..siapa lelaki tu??? aku pun tak kenal sebab aku just main aplikasi ni dalam handphone..main hentamm tapi cun kan I..

hahaha..sila gelak sambil tutup mulut..

Ok bye! :)





4 comments:

  1. Waalaikumsalam...da makin cantik adik ni...akak pn nak kurangkan berat badan ni...huhu

    ReplyDelete
  2. awak cantik...boleh share tak pakai skincare apa..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. waa..dh amik master..bestnya! gud luck :D

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.