Tuesday, November 26, 2013

Full template for Ct Sara

Assalamualaikum..

Nak update tempahan lagi ye.

Tempahan kali ni dari kak ct Sara

Ini blog peribadi.

Tuan blog nak 2 column je.


Blog ni agar rumit nak design sebab main coding for all sidebar..kena design semua baru boleh coding...

Theme color putih, pink dan little purple.

Doodle, dipilih sendiri oleh tuan blog..

Yang selalu tanya aku design doodle or tidak jawapannya adalah TIDAK. Kalau ada doodle sendiri boleh bagi yerrr..

Nak tengok real???


Berminat dengan hasil tanganku??
P/s: Aku ambil tempahan terhad je ni.




3 comments:

  1. Kak farah! Memang umphhhh! Peghhh lawa giler sehh.... Tabik springgg! Kak farah, tak nak 'sedekah' template ke kat follower setia kak farah? huhuhu nuna suka hasil kerja kak farah! http://nunapringiacyunq.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam dan mat malam dik...cantik ler hasil tangan adik...

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.