Tuesday, November 26, 2013

Full Template untuk Mina Reenamee

Assalamualaikum..

Tempahan full template for blog shop lagi hehehe..

Kali ni theme ialah pink purple! I like this color tau.

Blog ni ada jual pelbagai vitamin Shaklee. Kalau korang nak dapatkan Shaklee dengan harga terbaik boleh terus ke blog tuan nya yer..



Aku prefer to suggest if korang guna 2 column if suka letak picture yang bersaiz besar. Macam blog aku memang terang mata tengok picture kan.

Blog ini bertemakan color pink dan purple...ada bunga-bunga cinta sekali.

Nak tengok real blog??



Berminat dengan hasil tanganku??
P/s: Aku ambil tempahan terhad je ni.


3 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.