Full Template untuk Mina Reenamee

Assalamualaikum..

Tempahan full template for blog shop lagi hehehe..

Kali ni theme ialah pink purple! I like this color tau.

Blog ni ada jual pelbagai vitamin Shaklee. Kalau korang nak dapatkan Shaklee dengan harga terbaik boleh terus ke blog tuan nya yer..



Aku prefer to suggest if korang guna 2 column if suka letak picture yang bersaiz besar. Macam blog aku memang terang mata tengok picture kan.

Blog ini bertemakan color pink dan purple...ada bunga-bunga cinta sekali.

Nak tengok real blog??



Berminat dengan hasil tanganku??
P/s: Aku ambil tempahan terhad je ni.


3 Sila Komen "Full Template untuk Mina Reenamee"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top