Tuesday, November 5, 2013

Kek sedap dan murah untuk di tempah - area Kampar

Assalammalaikum.  Selamat tahun baru Islam..semoga kita lebih baik dari sebelum ini.
Hari ni nak ajak korang tempah kek snow cheese kek dan red velvet.  Kalau beli kat kedai confirm mahal tapi hari ni korang boleh menikmati kek snow cheese kek dan red velvet dengan harga yang lebih murah.
1 kilogram snow cheese kek RM40 sahaja
1 kilogram red velvet kek Rm55 sahaja
Free cod kawasan Kampar Perak sahaja atau kawasan berdekatan.
Yang pastinya korang takkan menyesal tempah kek ni sebab sangat SEDAP SANGAT!!!
Kalau korang nak tempah boleh terus contact my sister.
Shida
No telifon- 0105694590
Facebook : Ida Yushida
Snow cheese cake
Red velvet cake

3 comments:

  1. Assalammualaikum..Farah...mmmm..sdapnye kek2 tu...rasa nk ngap je spotong..hihi..~

    ReplyDelete
  2. PROMOSI SHAWLS HALFMOON GLITTER + CHIFFON RM25 ONLY
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/11/shawls-halfmoon-2-layer-rm2500-only.html

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.