Friday, November 29, 2013

VIP / VVIP/ Golden Number for sale

Assalamualaikum kali ni aku nak promote nombor tapi bukan nombor ekor ye..

Korang mesti nak memiliki nombor telifon bimbit yang cantik atau nombor idaman like tarikh tertentu or apa-apa sentimental value korang boleh dapatkan kat

VIP / VVIP/ Golden Number for sale

 

Aku nak promote antara nombor yang best-best tapi ni sikit je tau..banyak lagi nombor yang korang boleh minta pada owner shop.  Karang aku letak semua korang boleh pengsan tengok nombor hahaha.


0106011112 0106011113 0106011114 0106011115 0106011116 0106011117 0106011118 0106011119 0106022221 0106022223 0106022224 0106022225 0106022226 0106022227 0106022228 0106033331 0106033332 0106033334 0106033335 0106033336 0106033337 0106033338 0106033339 0106044441 0106044442 0106044443 0106044445 0106044446 0106044447 0106044448 0106044449 0106055551 0106055552 0106055553 0106055554 0106055556 0106055557 0106055558 0106055559 0106002226 0106003336 0106004446 0106005556 0106005656 0106006066 0106006611 0106006667 0106007776 0106010003 0106010004 0106010005 0106010009 0106020001 0106020003 0106020004 0106020005 0106020006 0106020007 0106020008 0106020009 0106030001 0106030002 0106030004 0106030005 0106030006 0106030007 0106030008 0106030009 0106040001 0106040002 0106040003 0106040005 0106040006 0106040007 0106040008 0106040009 0106050001 0106050002 0106050003 0106050004 0106050006 0106050007 0106050008 0106050009 0106001444 0106005333 0106007111 0106007333 0106007444 0106007555 0106009333 0106009444 0106009555 0106012444 0106012777 0106012999 0106013111 0106013222 0106013444 0106013555 0106013666 0106013777 0106014111 0106014333 0106014555 0106014666 0106015222 0106015333 0106015444 0106015666 0106015888 0106016111 0106016333 0106016444 0106016777 0106016999 0106017444 0106018111 0106018222 0106018333 0106018444 0106018555 0106018666 0106018777 0106018999 0106019111 0106019222 0106019333 0106019444 0106019555 0106019666 0106019777 0106019888 0106020444 0106020555 0106020666 0106020777 0106021222 0106021333 0106021444 0106021666 0106021777 0106023111 0106023222 0106023444 0106023555 0106023777 0106023888 0106024111 0106024222 0106024333 0106024555 0106024666 0106024777 0106024999 0106025111 0106025222 0106025333 0106025444 0106025666 0106025777 0106026111 0106026222 0106026333 0106026444 0106026555 0106026777 0106026999 0106027111 0106027222 0106027333 0106027444 0106027555 0106027666 0106028111 0106028222 0106028333 0106028444 0106028555 0106028666 0106028999 0106029222 0106029333 0106029444 0106029555 0106029555 0106029777 0106030111 0106030222 0106030444 0106030555 0106030666 0106030777 0106031333 0106031444 0106031555 0106031666 0106031777 0106031888 0106031999 0106032111 0106032333 0106032444 0106032555 0106032666 0106032777 0106032888 0106032999 0106034111 0106034222 0106034333 0106034555 0106034666 0106034777 0106034888 0106034999 0106035111 0106035222 0106035333 0106035444 0106035666 0106035777 0106035888 0106035999 0106036111 0106036222 0106036333 0106036444 0106036555 0106036777 0106036888 0106036999 0106037111 0106037222 0106037444 0106037555 0106037666 0106037888 0106037999 0106038111 0106038222 0106038333 0106038444 0106038555 0106038666

Korang juga berpeluang untuk menang:


Pergi Balik RIO Rio de Janeiro BRAZIL Secara PERCUMA . Wang Saku juga diberikan . Samsung Note III pun boleh dapat PERCUMA ( Terbuka kepada pengguna ONE XOX shj) sila baca sampai habis

Terma & syarat peraduan:

1. Peraduan cabuatan bertuah ini terbuka kepada semua pelanggan Onetelco-XOX berumur 12 tahun dan ke atas KECUALI Wakil, Pengedar dan/atau Peniaga (termasuk agen pengiklanan dan promosi) Onetelco-XOX termasuk ahli keluarga terdekat mereka.

2. Untuk menyertai peraduan ini, pelanggan hanya perlu membuat top up sekurang-kurangnya RM30.00 dan ke atas dalam satu transaksi semasa tempoh kempen (16 Oktober 2013 - 30th April 2014) untuk melayakkan penyertaan cabutan bertuah.

3. Setiap RM30.00 melayakkan satu (1) penyertaan.

4. Selain itu, langganan untuk semua pakej data bulanan juga dikira sebagai satu (1) penyertaan untuk peraduan. Data tambahan dan pelan data harian terkecuali daripada peraduan.

5. Tiada had kepada jumlah penyertaan.

Hadiah-hadiah:

Hadiah Utama
Satu (1) tiket masuk untuk menyaksikan perlawanan akhir Piala Dunia di Rio de Janeiro termasuk tiket penerbangan, penginapan dan wang saku.

Hadiah-hadiah Bulanan
i. Oktober 2013: Satu (1) X Samsung Note III
ii. November 2013: Satu (1) X Samsung Galaxy S4 Zoom
iii. Disember 2013: Satu (1) X Sony Nex 5-T twin lens
iv. Januari 2014: Satu (1) X Samsung 40” LED TV
v. Februari 2014: Satu (1) X Sony Ericsson Z Ultra
vi. Mac 2014: Satu (1) X iPad 16GB
vii. April 2014: Satu (1) X MacBook

Anda boleh mengekalkan no lama anda dengan harga rm 70 (kos simcard PERCUMA+ RM 5 kos pos + Topup RM60+5) untuk melayakkan anda mendapat mendapat 2 tiket cabutan Bertuah.

sila komen "simcard MNP percuma" untuk CLAIM simcard anda. Hanya untuk 10 orang yang terawal sahaja. 15 orang seterusnya perlu membayar sim mnp dengan Harga RM 10 .

Atau anda boleh juga memilih no dibawah dengan tambahan RM 15 / each
0108726501
0108726503
0108726504
0108726498
0108726514
0108726531
0108726534
0108726538
0108726543-80
0108726548
1113362855
1113362858
1113362867
1113362886
1113362912
1113362952
1113362960
1113362989
1113363010
1113363026
1113363050
1113363119
1113370166
1113363193
1113363211
1113370023
1113370034
1113370052
1113370069
1113370079
1113370084
1113370167
1113370173

Untuk lebih lanjut layari
http://www.onetelco.com.my/rio-tc.html

SMS YES 'SIM PERCUMA' KE 014 5019541 untuk cara pembayann


https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1450188_556092921147165_1640506461_n.jpg
 Untuk info lanjut korang kena hubungi owner shop, jangan hubungi aku pulak sebab bukan aku yang menjualnya


atau 

https://www.facebook.com/shopVIPnumber


1 comment:

  1. Waalaikumsalam dan Assalamualaikum dik...pening kepala tengok no kat tu...hehe...leh akak letak banner adik dlm blog sebagai entri...

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.