Tuesday, December 3, 2013

KURUS DENGAN MAKAN NASIK???JENG…JENG…..JENG…



IKLAN 24 jam sticky post



KURUS DENGAN MAKAN NASIK???JENG…JENG…..JENG…

Diet tu apa?? Menjaga pemakanan dari muda hingga hujung nyawa yer…bukan diet waktu nk turun kan berat  badan je…nehi…nehi..nehi….Amalan sepanjang tahun diet ni…Insya Allah..
Suka makan nasik tapi nak kurus…erm…Apa kata korang try SET KURUS SHAKLEE..
SET KURUS SHAKLEE ni ade 3 produk yang nak kena makan…yang first,  ALFALFA / HERB LAX..second LECHITIN / OMEGA GUARD  and the last ESP / CINCH ..Nanti saya cite kan satu persatu kegunaan barang-barang di atas…huh…hehehhe….kesat dahi…

Kenapa set diet ni mengandungi  ALFALFA / HERB LAX…Fungsi utama adalah detoks..Tau tak kenapa kenkadang korang punye diet tak menjadi…sebab badan kita penuh toksin…so penting tak detoks untuk memulakan diet…gile ko tak penting…hehehe…sangat penting ye…bagi dia bersihkan usus..kalau usus dah bersih jadi senang la lemak2 tu nak keluar..ye dak…


                                                               


Secondly,LECITHIN / OMEGA GUARD..Fungsi utama adalah untuk memecahkan lemak…Lemak tu kan besar…jadi tugas LECITHIN / OMEGA GUARD, menguraikan lemak jadi kecik-kecik..so senang nak keluar..jadi x de lah lemak @minyak tu bertapa kat dalam perut korang kan….hahahah….kesannya lagi perut akan kempis, juga akan menurunkan kolesterol..

                                            




Thirdly, ESP / CINCH..My favourite Product…ESP/CINCH  adalah protein soya untuk menampung kekurangan tenaga akibat diet tadi..Juga menjadikan otot berketul-ketul..hehe..gurau aje…bila kita mempunyai otot, metabolisma akan naik…bila dah naik so senang la nk turunkan berat lemak…ok..kita nk reduced fat bukan reduced weight ye kawan-kawan…

                               


So tulah fungsi ketiga-tiga produk Shaklee tu..Pas tu ramai yang cakap SHAKLEE ni mahal…kenapa mahal??
·         Mahal sebab berkualiti
·         Mahal tapi tahan lama (ESP up to 3 months)
·         Lagi murah berbanding produk lain yang cuma tahan 20 hari…
·         Produk SHAKLEE dah tentu selamat, semula jadi dan halal toyyibann…Itu yang kita mau yer…
Set Kurus ni sesuai untuk sapa??
·         Orang yang bosan dan dengan berat yang berkilo-kilo tuh
·         Ibu yang menyusu tp nak comel macam kak ton….hehehe
·         Perut buncit (Sesuai tuk bapak-bapak nih)

Kesimpulannya, nikmati lah diet..diet yang di amalkan untuk sepanjang hidup…Rakyat Sihat, Malaysia Maju..;-)

Lastly, testimonial Pengedar Shaklee ni…Mari Kita Lihat..Jgn Terkejut tau…

GEMOKKK dan KURUSS…..Mengamalkan Produk SHAKLEE selama 2 bulan..









Berminta, Sila Hubungi Saya….Siapa Saya ?
Pengedar SHAKLEE yang peramah, dalam hati ada taman dan yang seangkatan dengannya..;-)


ZARINA TAHARIM
SID :   1030042
NO TEL : 012 – 614 2871
FB Page : Hidup Bior Sehat Bergaye ( Like ye semua follower, tak beli pun tak pe…LIKE anda sangat di hargai)


( Diskaun menarik dan mystery gift untuk Pembaca blog ni…Jeng..Jeng…Order cepat sebelum kehabisan stok.. Setiap pembelian, Free Consultant Seumur Hidup)





3 comments:

  1. Makan macam macam tapi kalau penggunaan kalori lagi sikit daripada kalori intake, tak luak jugak.

    From: Bila Karipap Boleh Bercakap

    ReplyDelete
  2. Brapa harga semua ni? Email plss wankarmila@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Brape harga? Blh email wankarmila@yahoo.com

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.