Tempahan dari Nur's Heritage Beauty.

Assalamualaikum. Tempahan kedua untuk tahun 2013 ni adalah blogshop yang sangat menarik. Blogshop ni jual pelbagai jenis tudung, teleku...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tempahan pertama 2013: Blog SK Landeh, Kuching Sarawak.

Assalamualaikum w.b.t Penat mendesign blog ke-3 untuk tahun 2013 tadi dah settle tapi belum finalkan dengan tuan blog lagi hehe..hope sang...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 139: Cara linkkan Pages/tab menu new blogger

Assalamualaikum.. kali ni nak update tutorial versi blogger new interface untuk korang semua. SO tengok baik-baik..repeat berulang kali ye.....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 138: Edit HTML New Blogger Interface

Assalamualaikum. Lama tak update tutorial, ini untuk new blogger yang tak tahu nak edit HTM guna Interface new look blogger. Yang dah tau ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Ready Stock VCO ANTIOXIDANTS TREENEA!!!

Assalamualaikum semua pembaca blog aku yang sangat dikasihi. Hari ni aku nak share tentang produk yang dijangka meletopss untuk tahun 2013...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Senarai telifon pintar: Rebet 200 untuk bajet 2013.

Bukan tepon ini ok! Budget 2013-Senarai Telefon Pintar Yang Diberikan Rebat RM200 - Jumlah Senarai Telefon Pintar Yang Diberikan Re...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

TREENEA: MINYAK KELAPA DARA (VCO) ANTIOKSIDAN

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera. Kali ini aku nak cerita pasal produk kecantikan yang memang hot. Tentang minyak kelapa dara (...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Selamat Datang 2013.

Assalamualaikum, Celik je mata tengok mana dia 2012..cari cari tak jumpa..eh mana hilangnya ni..tiba-tiba kat lappy, kat handphone semua b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top