Inner Shine Pati Beri

Assalamualaikum. Ok, kali ini aku ingin berkongsi supplement kecantikan pula. Suka sangat dengan produk ini iaitu Inner Shine Pati Beri...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Promosi DQaseh Beauty!

Promosi DQaseh Beauty!

 iklan 24jam Assalamualaikum Promosi MCS & Qaseh Gold di D'Qaseh Beauty Promosi sempena Hujung Tahun 2013 & Tahun Bar...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kryolan Supracolor

Assalamualaikum semua! Kali ni nak review tentang foundation atau coverface. Sekarang ni popular produk kryolan supracolor. Sebenarn...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

OMEGA GUARD SHAKLEE

Salam semua….. ok….hari ni kita nak cerita pasal OMEGA GUARD SHAKLEE…..Apa tu???Ala, minyak ikan terbaik di dunia tu…..huhuhu….ayat b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Losyen Sejuta Khasiat Anugerah

Assalamualaikum. Lama tak buat my review collection kan..sebenarnya banyak barang nak review, hanya terperuk je gambar dalam hp..langsung ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Bahaya Krim Pemutih.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Atas rasa tanggungjawab sosial maka entry ini tercipta. Aku tengok dekat facebook dan Instagram b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jom beli Shaklee dengan Syifa's Supplement.

Assalamualaikum semua! Nak cergas? nak mantap? nak cantik? nak nak nak semua da ye.. Jom shopping produk Shaklee di Syifa' Suppleme...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top