Thursday, March 6, 2014

KIter memang suka pakai tudung bawal.

Assalamulaikum..

Kalau nak tengok tudung sekarang macam2 fesyen ada...
Tudung ni, kita kena bijak memilih, ada yang nampak cun bila kita nampak orang pakai tapi kalau kita pakai macam tudung saji pulak, so tudung bawal adalah tudung yang palingggg aku suka sebab nampak muda berseri dari usia, macam budak sekolah menengah je kannnn..I loike!


Sekarang ni bukan macam bawal dulu2 yang plain je..fesyen bawal sekarang bermacam-macam corak dan nampak lebih menarik dan ceria..


Aku dapat 2 helai tudung daripada YunnYee

Cantik giler tudung ni sebab corak dia nampak sangat ceria dan senang dibentuk masa dipakai, so tak payah nak bersembur2 dengan cik kiwi bagai hehehe..


Serius, aku suka giler kau tudung ni..



Nampak muda macam sweet 17 je kan hahaha padahal dah 20++ tau.


Kalau korang nak tahu, Yunn Yee bukan sahaja jual tudung bawal tapi macam-macam ada tau, so jangan lepaskan peluang untuk shopping kat sana tau.

JOM SERBU:


WhatApps/SMS: 013-9507248




9 comments:

  1. cantik3^_^
    skang ni pun tudung bawal macam2 style ngan corak jugak..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Itu yg menariknya tdg bwal..byk plhn

      Delete
  2. muka kak farah sesuai pakai tdung bawal.cantik je. kalau ecah, mesti herot benget je tudung tu -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisyah kena pki kiwi yg sembur tu bg bawal tu keras sikit hehe

      Delete
  3. ikot mood jugak kekadang nak pakai tudung bawal :)

    ReplyDelete
  4. ikot mood jugak nak pakai tudung bawal hehe

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.