Thursday, March 6, 2014

Myvi SE 1.3 Orange Ozzy Idaman Kalbu.

Assalamualaikum, lamaaanya tak tulis blog...komen pun banyak tak approve kannn..

Ok sekarang busy dengan tempahan blog, dan iklan2 yang tak up tu sila ingatkan saya ye..

Banyak benda nak share dengan korang..
Sekarang tesis dan siap dan hantar dengan jayanya dalam awal bulan 2 lepas..sekarang pening fikir pasal kerja..dan macam-macam hal duniawi..oh doniaaa.

SO sekarang nak bercuti dulu di kampung..mau tenangkan fikiran dan berehat dengan mak dan ayah di kampung halamanku ni..

Kalau bercakap soal idaman kalbu ni dah tentu nak sebijik cik Myvi..kalau ikutkan nafsu memang nak volkswagen, peugeot  je tapi kita kena berdiri di atas bumi bukan kayangan hehehe..
Aku memang idamkan kereta yang palingggg sesuai dengan jiwa aku iaitu compact kereta...tak mau keta panjang2...jimatttt minyakkk sudah tentu sekali so idaman kalbu ialah Myvi SE 1.3 lahhh..yang warna Orange Ozzy tu..



Warnanya ala2 merah mak ngah kan?? tapi bukan merah tau tapi orange ozzy..I suka sangat colour ni dan paling penting dalaman yang nampak cool je..


Kat dalam memang cool macam extreme punya kan tapi ni se 1.3 je..tapi ni jenis full eksesori premium..harga pun mantap macam 1.5 tapi lebih kepada keselamatan ...memang cun lahhh kau cik myvi. Dan paling best luas dari model2 lama myvi yang sebelum ni!


Aku memang suka yang 1.3 sebab lagi jimat minyak dari 1.5..sekarang mau yang jimat2 je sebab harga minyak dah mahaiiii..



Cik myvi kenapa awak comel sangat ye??

Saya bagi nama awak Tagume Comel boleh tak???

Ini baru angan-angan je tau! belum lagi dapat sebijikkk,,,kalau dapat nanti kita review??

ehh banyak lahhh kau punya duit cik farah oiii, ingat macam harga ikan kembong ke??? Ikan kempong pun sekilo pun harga berdezupppp!

ok bye, doakan cik Farah dimurahkan rezeki ye..kot-kot boleh pakai peugeot kat bawah ni..





2 comments:

  1. Da beli ke myvi ozzy nyer?? kalo ada jom join OCDC (Ozzy Crew D Community) http://myocdc.weebly.com

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.