Monday, January 12, 2015

Come back

Assalamualaikum..

Sebenarnya jelez tengok orang update blog tiap masa..
Padahal aku boleh je tapi malas nak bagi masa untuk si pink belogg ni..
Cuba tengok entry tahun 2011, adalah entry palingggggg banyak..
tapi tahun 2014 entryyy palingggg sedikit..
2014-awal tahun dalam bulan feb gitu aku habis buat tesis, maksudnya tempoh tu bergelumang dengan tesis la..
-lepas tu aku dapat offer job jadi cikgu kejap..kat MRSM..so nak berblog memang tak ada masa..
-habis kontrak MRSM, aku ambil tempahan buat blog, so menghadap PS dan coding blog jelah..
-bulan 11 dapat job baru dan dalam masa yang sama aku konvo master..

banyak benda nak story dalam blog ni sebenarnya, kena take time juga nak wat entry..kena bagi gambar juga nnt korang bosan lak kan..

nnt aku pulun up sikit2, tak la bersawang sangat hehehe..
sekarang ngah kerja..bkn ngular pun tp take rest..kerja dah turbo buat td, so rest otak jap..
sekarang dah seronok main COC, mengadap COC je la malam hari..
novel yang beli mggu lepas pun tak sentuh lagi..adoiii..
hope boleh berkepit gan blog macam dulu2..kurang sikit nak bkepit gan buah hati kat phone kan..
hahaha..bye...

sayangi..kasihkan..hargai dirimu seblum mengasihi org lain..pesanan penaja tak berbayar.

4 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.