Friday, January 16, 2015

Jatuh cinta kat Meiko Brand

Assalamualaikum,

Selamat hari Jumaat yang bahagia.
Hari ni kenapa rasa mengantuk je...zzzzz
Ramai tanya aku pakai make-up apa..(macam retis pulak kau kannnnn)
Aku pernah buat review pasal Meiko Naturactor..memang sampai sekarang aku setia.
Serius semua produk Meiko memang best sangat..yela produk ni dah lama bertapak di Japan sejak 1948 so memang kualiti barang dia pun sangat memuaskan hati.
Sekarang ni pun stay pakai naturactor cover face Meiko tapi aku dah upgrade yang lagi better dari naturactor tapi still brand Meiko.

Aku sekarang pakai MC Cover Face Meiko, serius lagi best berbanding naturactor sebab harganya pun best juga kan..Naturactor tu aku pakai setahun lebih pun masih tak habis-habis lagi, ni kan pula MC Cover Face yang pakai sikit pun boleh rata seluruh muka, mesti lagi jimat.

Aku bab skin care memang cerewet sikit, sebab benda pakai kat muka..yang pasti beli yang original. Loose powder naturactor Mieko pun super best, repeat beli kotak kedua dah. Pakai setahun baru habis aku punya Loose powder memang sangat jimat.

MC cover face ni dia ada extra fungsi..bukan je cover tapi treatment juga. Nanti aku buat review ya pasal produk ni..insyaallah.

 Inilah rupanya, kalau real memang cinonet je tapi kecik2 cili api..



Aku ambik code paling cerah sebab kulit aku kan macam puteri salju.....

Ok nnt aku review..MC Cover face dan Loose Powder Naturactor.

Harga?
MC Cover Face: RM 89
Loose Powder Naturactor: RM69

Beli kat cawangan Meiko, jangan beli yang China keluaran sebab tak sama macam yang original Meiko Japan.

Bye :)

p/s: Lepas ni nak try Octard lak tapi still Meiko produk..harga sama macam MC Cover Face..janji puas hati dan berbaloi..


4 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.