Kerja di pagi Sabtu

Assalamualaikum..

Sabtu yang indah..
Hari ni kerja dan half day je sebab every sabtu 2 weeks sekali akan kerja hehehe..
Tapi serius drive waktu saturday sangat best sebab tak sesak macam everyday nak g kerja..tenang je hatiku sambil nyanyi2 ikut rentak alunan radio..

Balik ni nak bayar berokband..terencat aku punya laptop tanpa berokband..
shopping kasut..
makan mee sizzling..
Rindu aku tak??

nah gambar fresh pagi tadi..pipi tembam je tapi badan dan solid kikikiki..acane nak kuruskan pipi embam ni ek?? tak ada sesiapa nak bg sponser..blh bagi free review..kikiki


ok bye, ni pun update curik2 kat opiss...bukan gular ye..hehehe..kerja tetap settle maa..
Tag : aku fara
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Kerja di pagi Sabtu"

Samalah saya pun bekerja di hari sabtu...hihihihi...Tapi saya setiap minggu... Nak atau tak nak terpaksa relalah... hihihihi

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top