Saturday, January 10, 2015

Kerja di pagi Sabtu

Assalamualaikum..

Sabtu yang indah..
Hari ni kerja dan half day je sebab every sabtu 2 weeks sekali akan kerja hehehe..
Tapi serius drive waktu saturday sangat best sebab tak sesak macam everyday nak g kerja..tenang je hatiku sambil nyanyi2 ikut rentak alunan radio..

Balik ni nak bayar berokband..terencat aku punya laptop tanpa berokband..
shopping kasut..
makan mee sizzling..
Rindu aku tak??

nah gambar fresh pagi tadi..pipi tembam je tapi badan dan solid kikikiki..acane nak kuruskan pipi embam ni ek?? tak ada sesiapa nak bg sponser..blh bagi free review..kikiki


ok bye, ni pun update curik2 kat opiss...bukan gular ye..hehehe..kerja tetap settle maa..

6 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.