Mee sizzling

Assalamualikum..

Hari ni rasa nak senyum sampai telingga sebab peristiwa semalam..hehehe
Serius masih rindu kat ......................

Ok, Sabtu lepas, lepas balik kerja memang sangat lapar...hati membuak teringat mee sizzling kat Jusco Balakong..sebab kat situ je tmpat kegemaran melantak mee sizzling tempat lain macam kurang urmmm je.

lepas balik kerja tu, balik kejap dan terus pergi jusco..
 tak sabar giler nak makan sizzling..
kalau nak makan sizzling ni kena pastikan betul2 lapar sebab kalau tak lapar cfirm mee tu tak habis.
Aku lebih suka makan yee mee sebab sedap dan tak muak hehehe..yang pasti kena ada cili api kicap tu baru la rasa sedap sebab pedasss..dan namanya tekak kalau tak pedas tak sah kan..hehehe..


Tiba-tiba rasa lapar pulak tengok gambar ni..eiiii..habis diet kiter tau :(


Muka ceria dapat melantak makanan kegemaran hehehe..


Kat dagu tu still ada lagi tapak jerawat, tangan tak boleh diam lagi kann dah berparut hehehe..jenuh aku tenyehh bio oil tiap malam... :(

ok bye..

nak sambung kerja!
Tag : aku fara, happy, makan
6 Sila Komen "Mee sizzling"

wahhh..sizzing mee my faberet tooo..lama tk makan.. pernah makan mee dkt kopitiam tak? sedap jugaa.. yum yum.. new faberet

@ida

blm lgi, selalunya mkn kat food court je hehehe

Hmm... sedapnye...dah lama tak makan.rasa mcm nak cari plk bila tgk pic ni =)

Bila tgk pic ni rasemcm nak cari je terus.. =)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top