Minggu busy.

Assalamualaikum..
Selamat hari Jumaat semua hehehe..
Minggu ni agak crowded dengan tugasan office yang berlambak..
Tempahan blog, sebab nak kejar this week 2 blog..next week 2 blog..nnt awal bulan Feb ni blh rehat sebab ada wedding adik (dah siap minta annual leave lagikk). Tahniah kepada my sister yang sah menjadi isteri orang. Dia nikah awal sebulan sebelum majlis sanding.

Makin gebu pengantin baru ye..hehehe..

Masa dia akad nikah ni aku tak dapat nak balik sebab tak ada cuti, dapat tatap gambar je la hehehe.

Yang ni dah sah jadi isteri orang. Bagai pinang dibelah dua sebab sama saiz dua-duanya kikikiki..
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. Doakan kekandamu ni pulak cepat-cepat berjodoh..kikiki.

Ok bye..

Jom lunch..lapar pulak.

P/s: Nak tempah blog boleh roger aku ye kat what apps 0172788373...waiting list kat sidebar tu..kena sabar tunggu giliran..usah risau saya cari rezeki halal..tak bawa lari duit anda hehehe..



Tag : aku fara, blog, famly
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Minggu busy."

mcm mane nk cntc farah eah?
just nk minta bantuan utk blogger sy sekejap...please take fast reaction
tq ;)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top