Rindu nak membebel kembali

Assalamualaikum korang..

Lama giler tak membebel kat blog pink aku ni..rindu serindu rindunya..

Korang rindu aku tak??

Ala cakap lah rindu..

Ini personal post untuk tahun 2015 ni..

walaupun dah 9/1/2015...

wishlist 2015 ni banyak tapi kena tabah..

Aku rasa sekarang aku nak mula berblog semula...sejak kerja my pink lappy tu langsung tak buka..

kesian aku tengok..berokband pun belum bayar untuk bln ni..kesiann..esok lepas balik kerja nak g bayar lepas tu nak lepak gan blog pink dan my reader kesayangan..

2014??

Banyak kisah duka dalan negara ni..macam-macam hal..aku pun macam tu juga..ada gembira ada duka nestapa..gembira kita simpan jadi kenagan terindah yang duka kita padam sikit-sikit sebab tak elok simpan dalam hatikan.

tempahan buat blog..maaf sangat sebab aku terlalu busy sekarang..tak ada masa bagi komitmen..

esk aku bebel2 lagi..nk hidupkan kembali hobi lama ni..

niat di hati nak wat design baru utk blog ni..2015..new life..new love..kikikiki


Bye..

p/s: cctv kat blkg meja aku ni..so nak online bukak kecik2 jer..


Tag : aku fara
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Rindu nak membebel kembali"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top