Jom buat rambut

Assalamualaikum semua.. Pagi Sabtu yang damai jika drive nak pergi kerja sebab jalan agak sunyi hehehe..tapi tak la sunyi sgt.. Hari ni l...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Minggu busy.

Assalamualaikum.. Selamat hari Jumaat semua hehehe.. Minggu ni agak crowded dengan tugasan office yang berlambak.. Tempahan blog, sebab n...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Boleh ke pakai Cheongsam?

Assalamualaikum semua. Minggu ni agak busy kejar due date, cadang nak curik2 update blog kat office tapi tak ada masa, Tapi tak tahu kena...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Penakut + Malas

Assalamualaikum.. Seronok kerja pagi sabtu sebab jalan tak jem.. Tapi yang tak seronok sebab tak dapat continue tidur dengan bahagianya.....
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Nak tempah design blog tak???

Tempahan di buka Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii LIMITEDDD sahaja, Siapa cepat dia dapat.. First pay, first serve Tapiiiiiiiiiiiiiiii...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jatuh cinta kat Meiko Brand

Assalamualaikum, Selamat hari Jumaat yang bahagia. Hari ni kenapa rasa mengantuk je...zzzzz Ramai tanya aku pakai make-up apa..(macam re...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Come back

Come back

Assalamualaikum.. Sebenarnya jelez tengok orang update blog tiap masa.. Padahal aku boleh je tapi malas nak bagi masa untuk si pink belog...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Mee sizzling

Assalamualikum.. Hari ni rasa nak senyum sampai telingga sebab peristiwa semalam..hehehe Serius masih rindu kat ...................... ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Kerja di pagi Sabtu

Assalamualaikum.. Sabtu yang indah.. Hari ni kerja dan half day je sebab every sabtu 2 weeks sekali akan kerja hehehe.. Tapi serius driv...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Rindu nak membebel kembali

Rindu nak membebel kembali

Assalamualaikum korang.. Lama giler tak membebel kat blog pink aku ni..rindu serindu rindunya.. Korang rindu aku tak?? Ala cakap lah r...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top