Tempahan blog terkini 2016

Assalamualaikum..


Ini koleksi design Cik Farah, lambat nak update.

 

Sesiapa yang nak tempah doorgift boleh ke Delinda Homemade Doorgift



 Thema pink juga, so kalau nak dapat produk yang hot boleh ke Blog Cik Ira di sini



 Blog peribadi dari Ziera. Nak jenguk sila ke Aziera Aziz



Nak beli baju bundle kanak-kanak demgan harga yang sangat berpatutan, boleh jenguk 



Blog sis ni masih baru, nanti dah update bloleh gi shopping ok. BB Beautymall


Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)

P/s: Doakan cik Farah berjaya okey !







8 Sila Komen "Tempahan blog terkini 2016"

i love pink.
Singgah blog kite pulak ye.
bellazafri.blogspot.my

Ramai pompuan mmg suka pink hehehe :)

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top