Sunday, November 27, 2016

Tempahan Design Blog dari Blog Cik Fiqa

Assalamualaikum, kita pulun review tempahan dari pelanggan tersayang.

Kali ni kita review tempahan dari Blog Cik Fiqa.

Tuan blog menginginkan thema green mint dan pink, jadi inilah hasilnya. Thema mix bunga-bunga pink yang subur berkembang di dalam blog..


Maaf, sebab Cik Farah just screen shoot dari blog design Cik Farah untuk dapatkan full shoot agar tak terlalu panjang.

Untuk header lebih kepada title blogdan thema lebih kepada flower vintage. I pilih rose sebab rose lebih cantik menarik dan deboomm.


Sidebar juga aku buat kelainan, theme bunga-bunga rose juga.

Suka tak??

Ok, kalau nak tengok real boleh pergi ke blog:-


Blog beliau juga ada share tentang resepi, tips dan review. Banyak tips & beauty yang boleh korang tahu melalui blog beliau, so jangan malu-malu untuk pergi jenguk dan follow.

Nak buat tempahan?? berminat??


Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)

1 comment:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.