Wednesday, November 30, 2016

Tempahan Design Blog dari Bunga Sakura Kee

Assalamualaikum,
Rajin review blog customers kan...
Yahh lega dah siapkan semua tempahan kalian,
Harap happy dengan hasil kerja Cik Farah.

So sesiapa nak menempah tu harap boleh contact Cik farah secepat mungkin..sebab kalau Cik Farah buzy terpaksa menolak tempahan..buat secara termampu je..lebih-lebih takut tak terkejar ya..so siapa cepat dia dapat ya! kalau lambat melepaslah yer...

Kali ni kita nak review lagi blog..kali ni thema pink mix purple.

Tempahan dari Bunga Sakura Kee.


Maaf yer, Cik Farah screen shoot dari blog testing sebab nak full shoot dan tak nak terlalu panjang, so korang boleh tengok dengan jelas.

Blog ini thema lebih kepada bunga-bunga..jadi kita tonjolkan bunga sakura bersesuaian dengan nama blog yang comel tu kan..


Untuk header blog tuan blog lebih prefer letak nama blog...dan Cik farah buat flower banner untuk header.

Terima kasih menempah dengan Cik Farah, jomlah kita pergi jenguk-jenguk blog beliau yaa..boleh follow sekali. Beliau pun blogger baru :) selamat berblog.



Nak buat tempahan?? berminat??



Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)



5 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.