Sunday, November 27, 2016

Tempahan Design Blog dari Pelukis Mural Shah Alam

Assalamualaikum,

Maaf blog agak berhabuk sikit, kali ni baru berpeluang nak update pasal tempahan blog.

Kali ni tempahan dari Pelukis Mural Shah Alam.

Beliau nak 3 column, jadi aku gunakan 1200px agar nampak lebih jelas dan besar memandangkan tuan blog prefer kepada blog biz dan peribadi, banyak upload gambar jadi saiz yang sesuai adalah 1200 px.



Thema lebih kepada biz mural..untuk header tuan blog memilih gambar headernya sendiri dan aku padankan  dengan template.


Thema lebih kepada warna purple oren.


Blog ni aku design ala2 kanvas yang kena water colour la gitu...sebab lebih kepada thema lukisan. Untuk footer pun cuma letak gambar owner dan ucapan ringkas.

Kalau korang nak lihat secara Live boleh datang ke blog:-


Kalau berminat nak buat lukisan mural bolehla contact beliau ya..harga pun menarik..lukisan mural beliau juga semua cantik-cantik.

Nak buat tempahan?? berminat??




Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.