Wednesday, November 30, 2016

Tempahan Design Blog dari Safaz Zahrah Resources

Assalamualaikum,

Kali ni kita nak review tempahan design blog dari Safaz Zahrah Resources.

Tempahan ini lebih formal sebab biz blog.


https://2.bp.blogspot.com/-ImZWz2398_w/WDqVHNxe5cI/AAAAAAAAK4M/f7ROc7r53OAvcUWq_wTYetgZTrEAH3MDgCLcB/s1600/szr%2Btemplate.png 

Thema blog hitam mix kuning.
Susun atur permulaan blog ini juga Cik Farah buatkan sebab owner baru je buat blog.



 Header juga lebih formal, logo-logo yang berkaitan dengan perkhidmatan perniagaan juga dimasukkn ke dalam header untuk memudahkan pelanggan mengetahui perkhidmatan syarikat.

Kalau anda tak reti nak buat tapak blog, tak pe..Cik Farah boleh buatkan mengikut perbincangan...tentang harga jangan malu-malu nak bincang..

Kalau nak tahu perkhidmatan apa yang Safaz Zahrah Resources buat, boleh la jenguk2 blog beliau yerr.





Nak buat tempahan?? berminat??



Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.