Thursday, December 22, 2016

Tempahan Design Blog dari T-Shirt Printing and Design

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada warga dunia.

Tempahan blog masih dibuka lagi dan masih dalam tempoh promosi.
Kali ni nak review blog customers yang baru menempah dengan Cik Farah.

Blog ni blog biz.
Thema biru, hitam dan putih.

Header beliau:


Full template beliau jenis 3 column:


Kepada sesiapa nak tempah baju kelas, persatuan, kelab boleh PM tuan blog ye kerana beliau menawarkan perkhidmatan mencetak baju yang berkualiti. Tshirt dan baju jenama lain pun ada boleh la jenguk-jenguk. Korang pasti berpuas hati dengan kualitinya.

Kalau nak skodeng blog beliau boleh click banner di bawah tu ye.

http://tshirtprintingselangor.blogspot.my/

Jangan lupa follow blog T-shirt Printing Murah Selangor

Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.

Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header


Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata..


Happy blogging! 💓

No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.