Monday, January 30, 2017

Tempahan Design Blog dari Zamri De'Xandra Agent

Assalammualaikum,

Pembuka tahun 2017 Cik Farah menerima tempahan dari Zamri De'Xandra Agent..
Untuk tempahan kali ni, idea 100% diserahkan kepada Cik Farah, pemilik blog cakap tak kisah pasal design blog..asalkan orang suka lihat, rasa macam wangi-wangi je bila enter ke blog dan cantik.

Sangat subjektif, jadi Cik Farah cadangkan warna peach pink..so tuan blog approve.
Thema Cik Farah buat rose, sebab rosekan wangi!! Jadi biar orang masuk blog ni berperasaan rose setaman..indah dan harum..

Header lebih kepada bunga rose pink. Atas dan bawah header dihiasi bunga rose pink, title blog, logo dan contact number. Nampak mudah dan jelas tentang biz blog.


Full template, 2 column..thema peach pink, dan putih.


Berita baik, untuk tempahan terbaru tahun 2017 Cik Farah akan cantikkan kotak komen anda, agar lebih menarik, tersusun dan mudah reader nak komen seperti dalam gambar di atas (pakej 2017).
Alhamdulilah pemilik blog berpuas hati dengan design Cik Farah..
Kalau sesiapa nak wangi-wangi tu boleh dapatkan De'Xandra Perfumes dengan Encik Zamri, best sangat tau!!


Cik Farah ada 2 lagi blog nak review, insyallah akan review dalam masa terdekat ni.

Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header


Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖


No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.