Tempahan Artwork- Header, banner, iklan

Assalamualaikum,

Hari ni nak update tentang tempahan artwork selain template blog, Cik Farah ambil juga tempahan art work ni untuk sampingan (bergantung pada tempahan blog), jika Cik Farah tak busy, Cik Farah akan ambil tempahan artwork..kalau tempahan blog banyak terpaksa skip untuk temphan artwork.

Tempahan artwork ni termasuk:
  • Header
  • Banner
  • Card Design
  • dan sebagainya
Banyak juga terima tempahan ni, semua harga bergantung pada jenis dan design juga tapi insyallah mampu milik. Kalau Cik Farah tak mampu nak buat, Cik Farah akan bagitahu awal-awal ya...kalau nak urgent kita cas extra sikit..bukan senang nak cari idea nak mendesign ni..boleh sakit kepala tau..yang terlampau cerewit nak kebabom sangat pun Cik Farah terpaksa reject ya..maklumlah kita bukan designer kebabomm pun 💆💆💆

Tempahan header dari Zee Nadzirah, beliau nak header simple untuk blog biz beliau.






Selain itu, tempahan banner dari T-shirt Printing Murah Selangor untuk iklan di blog dan fan Pages beliau. Kalau nak tempah T-shirt murah bolehla jenguk blog beliau.



banner sticker
Banner untuk sticker


Watermark

Banner animated


Banyak lagi, Cik Farah pun dah lupa mana Cik Farah letak artwork semua tu, laptop pun dah nak minta nyawa sebab banyak sangat artwork dalam ni.

Harga sangat berpatutan, berbaloi dan mampu milik..insyaallah.

Berminat boleh hubungi Cik Farah: 017 2788 373 (Whatapps only)

 Kalau nak tempah blog boleh tengok maklumat:


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header


p/s: Maaf kalau ada artwork yang cik farah tak update, banyak sangat sampai tak tahu kat mana simpan..tq tempah dengan Cik Farah, ada 3 blog lagi belum review..sabarrr..



Tag : artwork, tempahan
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Tempahan Artwork- Header, banner, iklan"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top