Tempahan Design Blog dari Kamsiah Yusoff

Assalamualaikum,

Dah bulan Mac dah kita di tahun 2017, fuhh cepat masa berlalu..macam berlari-lari jekan..
Maaf Cik Farah jarang update blog kerana kesibukan hal duniawi ni,

Alhamdulilah kali ni Cik Farah nak review tempahan dari pelanggan Cik Farah iaitu Kak Kamsiah Yusoff, terima kasih  kerana menempah dengan Cik Farah ya!

Thema blog akak ni pink! yes, warna kesukaan Cik Farah juga,


Kak Kamsiah memberikan Cik Farah sekeping photo untuk dijadikan header beliau, jadi fikir-punya fikir, Cik Farah pun buatlah jenis header macam ni untuk sesuaikan dengan photo yang diberi oleh pelanggan. Thema lebih kepada rose.

Untuk template, beliau inginkan 2 column seperti di bawah:


Untuk footer Cik Farah hiaskan dengan jambangan bunga rose pink untuk sesuaikan dengan headernya.
Alhamdulilah tuan blog sukakan design ini..😍😍😍


Ini pulak jenis kotak komen beliau, Cik Farah buat jenis macam ni agar lebih kemas dan mudah pengomen untuk komen blog tuan blog.

Semua screen shoot Cik farah ambil dari blog design Cik farah sebab lebih mudah nak lihat keseluruhan design tersebut.

Nak tengok secara real?
Jomlah kita serbu blog tuan blog ya, banyak tip, resepi dan info ada kat blog beliau!


Korang nak tempah design blog idaman dengan harga yang mampu milik???


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Tempahan Design Blog dari Kamsiah Yusoff"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top