Tempahan Blog dari WHN Legacy Enterprise

Assalamualaikum,

Selamat berpuasa kepada rakan-rakan sekalian alam dan salam sejahtera.
Lama aku tak bersiaran kan..
Maklumlah busy, sebenarnya banyak benda nak update tapi terperuk je dalam folder tu..
Review blog pelanggan pun masih tak update, jadi yang bagi "green light" untuk review aku akan review satu persatu ye.

Tempahan kali ni dari WHN Legacy Enterprise.
Blog ni adalah blog bisnes.
Thema warna hot pink, hitam dan putih.
3 column.



Header blog:



Whn Legacy ENterprise ni adalah bisness pembekal produk kecantikan, kalau korang nak jadi founder bolehlah contact owner blog ye..semua maklumat boleh terus je PM beliau.

Jom serbu blog:




Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header



Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Tempahan Blog dari WHN Legacy Enterprise"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top