Tempahan Blog Xhundara Skin Care

Assalamualaikum,

Banyak blog belum review, insyaallah akan review satu persatu.

Kali ni Cik Farah dapat tempahan full template daripada blog biz,
Blog ni jual skin care jenama Xhundara.

Nak promote sikit tentang Xhundara ni, kalau berminat boleh terus Pm akak tu ye :)



Tahukah Uolls ada 1 produk yg boleh bg kesan ketara hebat dan lain dari yang lain⁉⁉❓❓

🆕🆕🆕 Teknologi terkini, paling selamat paling berkesan dan paling simple sekali.💯% bestttttt! Relaks relaks pun boleh ketara plolessnyaa...
meh nk cite skit...

*‼XHUNDARA SKIN CARE‼*
……………………
❤ *Apa itu Xhundara skincare?* ❤

Xhundara skin care adalah produk kecantikan yg mnggunakn bahan natural yg membantu merawat kulit dari dalam hingga terlihat diluar putih berseri sangat sangat.

Kandungan Xhundara:-
✨vitamin C
✨vitamin B3
✨ vitamin E
✨arbutin

kelebihan:-
⚡menghilangkn jerawat & jeragat dengan berkesan selamat walau seteruk manapun masalah tersebut
⚡memberikan kulit wajah sekata dan naik serinya
⚡memperbaiki jaringan kulit yang rosak di sebabkan pelbagai punca termasuk hormon tak stabil dan salah pilih produk
⚡lingkaran gelap bawah mata
⚡memadam parut hitam
⚡menghilangkan bintik kolestrol dengan berkesan
.
Cara guna simple sangat. Just cream dan cleanser. So easy‼Individu yang mempunyai lifestyle sangat sibuk di sarankan guna Xhundara. Hasil pasti memukau
.
Ini bukan janji kosong, kami bagi *Moneyback Guarantee* okay
.
Kami guide sampai cantik bermula dari sekarang
.
Kecantikan anda keceriaan kami
*"Enjoy a beautiful lifesty

Hubungi team marketing Xhundara : (free consultation)  
017 - 3787 - 626  (Ann)   
017 -  4106- 588 (Hana)    
011- 2717- 4048  (Noha) 
010 - 987- 1452   (Kaseh)  
011 - 2646 - 3889 (Kirana)  

Mereka guide sampai awak cantiikkkkk....Comeyyy..

Jangan PM Cik Farah tau, sebab Cik Farah tak jual produk ni, tolong promote je hehehe.

Jom kita review blog akak ni.
Thema peach pink iaitu seakan thema warna produknya.
2 column

Header di minta gambar produk dan gambar tuan blog:


Untuk full blog kita lihat di bawah ni:


Nak full snap terlalu panjang, jadi Cik Farah snap footer berlainan view. Footer:

Alhamdulilah, tuan blog sukakn design ni.

Jom serbu blog beliau:


Berminat tak dengan design Cik Farah?

Sekian itu sahaja untuk review hari ini, jika betul-betul berminat boleh hubungi Cik Farah ya, what apps je Cik Farah, insyallah akan dibalas.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Tempahan Blog Xhundara Skin Care"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top