Tempahan Design Blog dan Artwork Cikgu Awan

Assalamualaikum,

Alhamdulilah ni antara customer yang kerap kali repeat tempahan dengan Cik Farah.

Thema blog awan, dan pelangi.
 2 column,
warna pink.

Header blog cikgu awan


Template:


Kalau nak tengok real boleh g sini:


Lepas tu, cikgu awan juga tempah artwork dengan Cik Farah.

Banner jualan:


T-shirt design.



First time Cik farah buat artwork untuk design baju.
Alhamdulilah customer suka..

Sekian itu sahaja untuk review hari ini, jika betul-betul berminat boleh hubungi Cik Farah ya, what apps je Cik Farah, insyallah akan dibalas.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖

Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Tempahan Design Blog dan Artwork Cikgu Awan"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top