Tempahan Design Blog Pink Lady Body Perfection

Assalammualaikum,

Ok last update untuk hari ni bagi tempahan design blog.
Termengah menaip kat keyboard.
Kali ni nak review blog design lagi.

Ini adalah blog bisness bertemakan jualan produk kesihatan.
Kalau nak dapatkan produk Pink Lady Body Perfection boleh PM tuan blog bukan PM Cik Farah tau.

Thema: Pink (sesuai dengan thema produk)
2 column

Jom tengok header:


Cik Farah buat thema pink sesuai dengan kehendak tuan blog.

Full template seperti di bawah:


Kalau nak tengok versi original kena pakat-pakat servu blog beliau. Lepas tu boleh shopping sekali.


Suka tak design Cik farah? Rasa nak memiliki design sendiri untuk blog peribadi atau bisness?
Jika betul-betul berminat boleh hubungi Cik Farah ya, what apps je Cik Farah, insyallah akan dibalas.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Tempahan Design Blog Pink Lady Body Perfection"

Salam singgah. Anda dijemput join GA saya! :)

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top