Info dan Tips

Assalamualaikum.
Selamat datang ke Blog Cik Nurfarah.
Page ini bertujuan untuk share tentang info IT, tip-tip dan software.
Harap anda enjoy dengan info dan tips yang saya sediakan.



Tips Komputer/Internet

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cara Mudah Cari Lagu.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tutorial Adobe Photoshop Terbaik.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  24 Web Terbaik Adobe Illustrator.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  10 Web Adobe Illustrator Vector.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Shoutbox Anda Selamat?
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cara Lajukan Broadband.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Senarai Frekuensi Radio Malaysia.

Tips Blogger

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Blog-Blog yang Ngeri.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Buat Contest dan Give Away.


Download Software

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Diary Berpassword.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Auslogics Disk Defrag( Laptop Lembap )
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Software Buat Banner.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Photoscape.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif Paint Tool SAI Full.


Resepi Cik Nurfarah.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Ayam Masak Kari Kering.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cucur Ikan Bilis Ranggup.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Cocktail Susu.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Kepah Cik Farah.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Hati Bakar Black Paper.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Spagetti Comel.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Puding Caramel.


Info/Tips Kecantikan dan Kesihatan

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Guna Contact Lens 1.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Guna Contact Lens 2.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Pil Kurus Duromine.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Apa itu Diet Atkins?
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Kebaikan dan Keburukan Diet Atkins.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Bahaya Krim Pemutih.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Info tentang Perfumes.
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Tips Sebelum Shopping

Tips Berguna

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Brooch Tahan Lama dan Cantik
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/944/944682qpxqswnwrk.gif  Pentingnya Beg Organizer.





Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
20 Comments for "Info dan Tips"

best la kt snie,,,,,,,,,,ngeeeeeeeeeeeeeeeee

Amboi, resepi masakan punn ade ;]
BTW, Niceeee blog ! <3

http://rm20.biz-2u.com/?id=negisuccess157

akak, akak, sy punye background blog gune akak nyer background lha... boleh x???

akak boleh bagi email akak takk??

kak,mcm mne nk wt main blog or mcm home page blog kak http://bicarafarah.blogspot.com..?

ya allah,,,chantek nye blog ni...grr...cmne nk wat sume ni??..kang nk buwat asik x jadi jerk...untung nye cik farah kite ni ada blog cmni...k,la...bye...

best la ur blOg ni,,byk mmbantu sy yg baru ni,,thx ea cik farah..=)

Salam dear...nak tumpang tanya dekat blog boleh x kita nak buat/create semakan status maksudnya mcm orang dah isi online form dekat page kita n dia nak tahu status permohonan dia tu lulus ke x dia boleh buat semakan melalui tab kat blog kita tu..nnt sis bgth k...TQ

Salam dear....nak tanya boleh tak kita nk buat/create semakan status dekat blog contohnya macam dia dah isi form online dekat blog kita dan dia nk tgk sama ada status permohonan dia lulus atau x dia boleh buat semakan dekat page/tab blog kita...hope sis faham hehe TQ...

Assalamualaikum wbt.. Kak Farah.. sy nak mintak tolong. blog sy diterjah oleh malware.. sy tak tahu nak buat cm ne.. :'( help meeee...~

http://diberinamanurulshahida.blogspot.com/

TQ~

Assalamualaikum wbt... Kak farah.. sy nak mintak tolong~ blog sy telah diterjah oleh malware... :'( cm ne sy nak buat ea ? help meeee..~ tgok blog lain langung sy tak paham.. lg2 kalau dorg tunjuk cara dari jenis yg lama...
*HELP MEE*

TQ

http://diberinamanurulshahida.blogspot.com/

Ammar ZulQarnain

acane tu? akak tgk mcm ok je masuk, maybe sebab antivirus adk kot

syokla tgk blog kak farah...byak saya dapat pembelajaran dari sini...hehe

great input :D I like (Thumbs up)

cik farah nk tanya ni cam ne kg buat :
1) shout box yg kat sebelah kanak tu
2) icon facebok n twitter kat back ground blah kiri tu?

Beruntung ktmu kak farah pnya blog,sangat bantu orang baru sperti saya.
Saya mau tanya untuk membuat welcome blog,saya sudah copy & paste tulisan dalam box tapi setelah saya letakan di blog saya,itu tak bisa berubah,bisa bantu kah? Terimakasih😊

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top