Bersalin kulit selepas bersembunyi di dalam gua..

http://2.bp.blogspot.com/-_LBGlXplhSY/Tar5I97GOpI/AAAAAAAABAc/T1AlsANtpEU/s1600/header%2Bternew.png
Header Terbaru


Assalamualaikum..
Apa Khabar?
Korang tengoklah perubahan blog aku...sudah bersalin kulit..wahwahwah macam ular la pula..
Sebenarnya dah lama nak design yang baru sebab aku ni memang inginkan perubahan je...tapi tak ada masa busy dengan kerja then hujung minggu ni aku luangkan banyak masa depan laptop..dari tengah hari asyik godek-godek dan main code html..pening tapi alhamdulilah menjadi.. AKu ubah dalam 70% je..yang lain next time kalau rajin..

Theme still PINK sebab itu warna yang paling aku suka tapi aku buat pembaharuan aku mixkan dengan HIJAU..sebab PINK dengan HIJAU sangat secocok..macam couple sehati sejiwa hahaha..

Peranan warna amat penting untuk menampakkan ia lebih ceria..
Semoga korang berasa lebih ceria dan gembira bila melangkah masuk ke belog ini..

p/s : Esok kerja..cepat je rasa cuti :(.. Penat mata dan penat otak mendesign blog..
Tag : blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
7 Comments for "Bersalin kulit selepas bersembunyi di dalam gua.."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top